понеделник , 25 юни 2018
Начало / Предавания / еМисия България / След ваканцията: Кои са приоритетите на депутатите за есенния сезон

След ваканцията: Кои са приоритетите на депутатите за есенния сезон

След едномесечната лятна ваканция парламентът започна работа. Какви ще бъдат основните приоритети на депутатите през новия политически сезон – проследи колегата ни Николай Драганов.

В началото говорят хубави неща, обещават промени, които да направят така, че българите да живеят по-добре, но после се оказва, че по същество това са само думи, отбеляза Драганов.

В България с цената на това да има правителство и сигурност сме свидетели на страхотни компромиси, които правят почти всички политически сили, допълни още той.

По думите му днес народните представители са се радвали да се видят едни други. Топ тема в есенната им програма пък се очаква да бъде държавният бюджет.

От опозицията поискаха премиерът Бойко Борисов да даде отчет пред парламента за последните си посещения в Турция и Гърция, каза колегата ни Николай Драганов и допълни, че акцент в говоренето от парламентарната трибуна е била геополитиката и ролята на Бъгария на международната сцена.

Вижте какви заявки за работата си в Народното събрание направиха председателите на парламентарните групи:

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …

Един коментар

  1. Дървосекачът

    Да – да Седне Човек да очаква че ‘наште’ (‘избранници’/’елит’) Биха заслужили и-Наностинка от това което Ние-Всички им плащаме – е Недопустимо.
    … Quo Vadis ли ?! –> Двустъпковата !, от А до Я.