неделя , 18 ноември 2018
Начало / Новини / АМЕРИКА / След редица призиви, провериха психическото състояние на Тръмп. Здрав е, но трябва да отслабне

След редица призиви, провериха психическото състояние на Тръмп. Здрав е, но трябва да отслабне

Доналд Тръмп е в отлично здраве, но има нужда да свали килограми и да се движи повече. Това е заключението на лекаря, провел профилактичния преглед на 71-годишния американския президент.

Тръмп искал да разсее спекулации за психическото си здраве, след публикацията на скандална книга за Белия дом. Авторът на „Огън и ярост: Белият дом на Тръмп отвътре“ твърди, че служители говорят за държавния глава като дете, което постоянно иска да му се угажда.

Доналд Тръмп е в отлично здраве, но би било полезно да ограничава храните с мазнини и карбохидрати и да прави физически упражнения, заяви лекарят на Белия дом Рони Джексън. Той няма никакви признаци за когнитивни нарушения, показал тест за проверка на вниманието, паметта и други функции.

Лекарят на Белия дом обясни с добри гени отличното здраве на американския лидер, въпреки предпочитанието му за хамбургери и диетична кола и заседналия му живот.

Вижте също

НАТО иска увеличаване на разходите за отбрана. Тръмп обвини Германия, че е „пленник“ на Русия

НАТО ще увеличи разходите си за отбрана. Това съобщи генералният секретар Йенс Столтенберг днес на …