неделя , 23 юли 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Спорно за спорта / „Славия“ катастрофира срещу „шейховете“ от Бургас
SPORT_SLAVIA картинка

„Славия“ катастрофира срещу „шейховете“ от Бургас

„Славия“ са отбор, който играе противоречеви мачове и както може да победи костеливия отбор на „Черно море“, така и в следващия кръг да загуби от „Нефтохимик“.

„Неприятна загуба, както за мен, така и за целия отбор. Мачът се реши от отделни ситуации, както и от спорни отсъждания на съдията“ – заяви треньорът на „белите“ Владимир Иванов. „Ние сме избрали един път, по който трябва да вървим, да се налагат тези фтуболисти, които са в момента в „Славия“. Надявам се да е въпрос на време, всичко да изглежда по коренно различен начин“ – заключи треньора на „белите“.

„Добре планирана подготовка, страхотно старание от страна на момчетата и резултатаите са налице. Аз съм реалист човек, гледам реално на нещата и не трябва да се заблуждаваме – допреди четири кръга не можехме да кажем „Ура“. Така че, на този етап трябва да продължиме да работим, да не се главозамайваме, защото не сме постигнали на този етап нищо, и да покажем всичко, на което сме способни“ – обобщи от своя страна треньорът на „шейховете“ Христо Янев.

Вижте също

lyvici

Младите лъвици на България „схрускаха“ САЩ на Световното по волейбол

Националният отбор по волейбол на България за девойки до 20 години надигра САЩ с 3:2 …