неделя , 28 май 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Спорно за спорта / „Славия“ катастрофира срещу „шейховете“ от Бургас
SPORT_SLAVIA картинка

„Славия“ катастрофира срещу „шейховете“ от Бургас

„Славия“ са отбор, който играе противоречеви мачове и както може да победи костеливия отбор на „Черно море“, така и в следващия кръг да загуби от „Нефтохимик“.

„Неприятна загуба, както за мен, така и за целия отбор. Мачът се реши от отделни ситуации, както и от спорни отсъждания на съдията“ – заяви треньорът на „белите“ Владимир Иванов. „Ние сме избрали един път, по който трябва да вървим, да се налагат тези фтуболисти, които са в момента в „Славия“. Надявам се да е въпрос на време, всичко да изглежда по коренно различен начин“ – заключи треньора на „белите“.

„Добре планирана подготовка, страхотно старание от страна на момчетата и резултатаите са налице. Аз съм реалист човек, гледам реално на нещата и не трябва да се заблуждаваме – допреди четири кръга не можехме да кажем „Ура“. Така че, на този етап трябва да продължиме да работим, да не се главозамайваме, защото не сме постигнали на този етап нищо, и да покажем всичко, на което сме способни“ – обобщи от своя страна треньорът на „шейховете“ Христо Янев.

Вижте също

diakov_new

Танко Дяков за живота в Америка и българската футболна „джунгла“

Бившият защитник на „Берое“, „Черно море“ и „Славия“ Танко Дяков живее в САЩ през последните …