неделя , 18 ноември 2018
Начало / Предавания / еМисия България / СкандаУ представя новата си песен – Replay

СкандаУ представя новата си песен – Replay

Йонислав Йотов-Тото и Лъчезар Евтимов създават група СкандаУ през 2010 г. Година, в която двамата бивши футболисти, преустановяват спортните занимания и започват да правят музика – такава, каквато според тях, на българския пазар няма.

В края на 2013 г. излиза и мелодичното рап парче „РитъмЪ“, което тематично с настоящата обстановка се записва в общежитие за бежанци. Посланието на песента е, че много от талантите в България също са бежанци в музикалния ефир на собствената си държава.

„Решихме да е с У накрая, за да не излиза Николета Лозанова, когато търсиш песните ни. А и това е най-евтиния начин за реклама – да бъдем различни“, разказа Йотов.

„Решихме да вкараме акустични инструменти. Направихме едно парче „Хляб и сол“. Решихме, че има пренасищане и започнахме да правим парчета като Replay”, разказа Лъчезар Евтимов.

„Ние сме артисти и използваме сарказма и лъжата в името на изкуството. Политиците не трябва да бъркат тази работа. Ние гласуваме за образи. Дразни ни тъпотията на хората, липсата на самоирония, липсата на чувството за хумор“, споделиха музикантите в студиото на еМисия България.

„Пеем за НАТО изцяло метафорично и саркастично. Песен за Доналд Тръмп не бихме направили“, коментираха артистите.

Чуйте целия разговор с музикантите Йонислав Йотов-Тото и Лъчезар Евтимов в следващото видео:

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …

5 коментара

 1. #СкандаУСаГосподи

  #СкандаУСаГосподи

 2. Много слаби водещи …. А СкандаУ …. еми #СкандаУСаГосподи ! Т’ва е! 🙂

 3. #СкандаУсаГосподи

 4. СкандаУ фен бой

  СкандаУ са Господи

 5. СкандауСаГосподи

  #СкандауСаГосподи