понеделник , 19 ноември 2018
Начало / Предавания / Честно Казано / Скандалът, който беше посипан с пепел. Петър Порумбачанов от „Асоциацията за домашно образование“ сигнализира , че изтичат лични данни на деца. Къде е къртицата?

Скандалът, който беше посипан с пепел. Петър Порумбачанов от „Асоциацията за домашно образование“ сигнализира , че изтичат лични данни на деца. Къде е къртицата?

Само преди две седмици един смел човек изнесе покъртителни данни свързани с работата на Министерството на образованието. И на зам.- министърката Деница Сачева. Става дума за това, че чрез платформа за издирване на деца, които не посещават училище, са били изнесени данни на над милиард деца. В личните данни пише адрес, ЕГН, училище, улица . Всеки може да открие едно такова дете, ако реши да се занимава или с отвличания или с педофилия, или с търговия. Избухна мъничък скандал и неговият съзидател Петър Порумбачанов- председател на „Асоциацията за домашно образование“ гостува в студиото та „Честно казан“ , за да внесе яснота по темата.

Повече от думите на Порумбачанов и още от Честно казано – ТУК

Вижте също

Коментарът на Люба Кулезич: Доброто съществува – бизнесмен подаде ръка на незрящата двойка Калина и Виктор да сбъднат мечтата си за бебе

Снощи в нашето студио гостуваха двама незрящи влюбени. Калина и Виктор дойдоха с двете си …

2 коментара

  1. Една жена

    То няма и как да са милион – трябва нито едно дете да не посещава училище 🙂

  2. Един мармот

    Моля, поправете „… данни на над милиард деца“, на „… данни на над милион деца“.