вторник , 18 декември 2018
Начало / Хайд Парк / Скандал за Пирин в Би Ай Ти: Филип Цанов към Полина Паунова – стига сте ме питали, само си цъкате! „Зелените“ водят дела за ски зоните с дебилска упоритост

Скандал за Пирин в Би Ай Ти: Филип Цанов към Полина Паунова – стига сте ме питали, само си цъкате! „Зелените“ водят дела за ски зоните с дебилска упоритост

„Трябва ли да има втори лифт в Банско“ – темата за застрояването в Национален парк „Пирин“ и протестите предизвика разгорещен дебат в „Хайд парк“.

Филип Цанов, представител на организацията „Природа за хората и регионите“ беше нетърпелив да изслуша въпросите на водещата Полина Паунова.

„Втори лифт трябва да има, защото се чака по няколко часа, когато има празници и хората са планирали ваканциите си. Стига само сте ме питали, без да ми дадете възможност да ви отговоря. Само си цъкате…“, обърна се гостът към водещата.

„Зелените“ с дебилска упоритост са завели 60 дела срещу ски зоните и всички те са изгубени, това може да се провери“, категоричен е Цанов.

Вижте целия разговор във видеото, а още от „Хайд парк“ гледайте ТУК!

Вижте също

Татяна Дончева: Акцията срещу кмета на Септември е продуктово позициониране на новия антикорупционен орган. Гейското лоби в България е достатъчно мощно, за да прокара Истанбулската конвенция

Защо акцията на спецпрокуратурата срещу кмета на Септември Марин Рачев беше толкова грандиозна? На този …

7 коментара

 1. Ей тролчета вие си продадохте и душите и майчиното мляко!

 2. тия зелените верно са дебилски упорити….

 3. Мен повече ме плаши налагането на гост в предаване, където не би бил поканен без намесата на божествения Диков.
  Иначе браво на Паунова – не се остави това нагло парче да ѝ затвори устата и да си разиграва коня.
  Между другото, някой знае ли дали случайно другаря Цанов не е колега на агент Камен в Държавна Сигурност?
  За един прЕател питам…

 4. Кристина

  Водещата от Зелените ли е? Не успяхме да чуем по същество госта, който очевидно имаше намерението най-после да внесе яснота по въпросите със ски туризма и то не само в Банско. Тома Белев му знаем наизуст репликите и на него и на тези покрай него. Защо не оставихте другата гледна точка да говори???

 5. Браво на водещата! Тоя плужек Цанов от години трови обществото с лъжи и манипулации а шефчетата му от ПИБ 10 години се гаврят със столичани и са превърнали ски зоната на Витоша в залог на Банско!

 6. Банско е балон

  Много добре.
  Гостът явно защитава безобразията на Юлен АД. Избягваше въпроси, а накрая му се разтрепериха и ръцете.

 7. Тази телевизия тръгна към зловонното дъно…Видях нагледно как се води интервю с цел да не успее поканения да си каже тезата…грозно пролича пристрастията на водещата…Оказа се че Кулезич е била единствената качествена в тая телевизия