четвъртък , 24 август 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Предавания / еМисия България / Симона Костадинова за скритото от очите на медиите при преговорите за кабинет
SIMONA_1

Симона Костадинова за скритото от очите на медиите при преговорите за кабинет

Какво се разбраха ГЕРБ и Обединениете патриоти и кои са акцентите в управленската им програма до 2021 г.? Политическият репортер на Би Ай Ти Симона Костадинова анализира докъде стигнаха преговорите за съставяне на правителство.

„За мен най-любопитното безспорно беше това, че се случва, че две формации казват, че са се разбрали за пенсиите, но не казват какво точно са се разбрали. Понякога много си противоречаха в това, което казваха“, разказа Костадинова.

По думите й, остава горчив вкус, че има нещо, което е останало недоразбрано и недоизяснено. Костадинова посочи, че не е било позволено на пресконференцията да се задават въпроси и не е станало ясно защо Красимир Каракачанов не е присъствал на подписването.

„Голямата гордост на ГЕРБ и Обединените патриоти е, че се разбраха за минималните пенсии. До октомври месец те трябва да станат 200 лв. Това е нещото, за което и двете формации са се договорили“, разказа Костадинова.

„Очакваме поне официално да започнат разговорите за състава на бъдещото правителство. Предстои да бъде подписано коалиционното споразумение между двете формации, за да стане ясно коя партия колко министри ще има“, добави Костадинова.

Чуйте целия анализ на политическия репортер на Би Ай Ти Симона Костадинова в следващото видео:

Вижте също

EMBG_NSO

Полк. Николай Марков: Лобита стоят зад скандалите и кадровите рокади в секретните служби

Бившият служител на НСО Полк. Николай Марков се включи по телефона в ефира на еМисия …