четвъртък , 20 юли 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Предавания / еМисия България / Симеон Сакскобургготски на 80 г. с равносметка за живота, управлението и кариерата на Бойко Борисов и Делян Пеевски
EMBG_SIMEON

Симеон Сакскобургготски на 80 г. с равносметка за живота, управлението и кариерата на Бойко Борисов и Делян Пеевски

Специално интервю за Би Ай Ти даде бившият премиер Симеон Сакскобургготски дни след като навърши 80 години. С него разговаря Илия Вълков – за равносметката от неговото управление, трябва ли българите в чужбина да имат право на глас и на негова сметка ли трябва да се пишат Бойко Борисов и Делян Пеевски? Цялото интервю със Симеон Сакскобургготски очаквайте тази събота и неделя.

„Има и други, които са били с частния бизнес или са имали дадени длъжности. Всеки, който направи кариера или успее, това си е негова работа, а не на администрацията, която го е назначила. Трудно е да се посочи това като извод. Мисля, че темата не е съвсем реална, защото едно е лицето, човекът и успеха, а другото е защо е бил избран и на каква длъжност е бил“, коментира Сакскобургготски за Пеевски и Борисов.

Вижте част от интервюто на Илия Вълков с бившия премиер в следващото видео:

Вижте също

obrazovanie

Проф. Сергей Игнатов: В Софийския университет има дългогодишен проблем с мениджмънта

Одитите на сметната палата показват сериозни слабости във финансовата политика на Софийски университет „Св. Климент …

Един коментар

  1. Този цар не носи духът на Караджата и примера на Левски и няма перото на Вазов и Ботев. Хиляди българи са умирали за цар и родина. След царуването на този цар , хиляди българи не искат да го чуят нито да го срещнат на улицата даже. Милиони българи избягаха от царството му ………….