четвъртък , 21 юни 2018
Начало / Спорно за спорта / Силвия Митева коментира успеха на ансамбъла по художествена гимнастика

Силвия Митева коментира успеха на ансамбъла по художествена гимнастика

Ансамбълът по художествена гимнастика спечели бронз на Олимпиадата в Рио. Мирела Демирева се окичи със сребърен медал в скока на височина, а Елица Янкова пък завоюва първия медал за България на Олимпиадата – бронз в борбата.

Момичетата донесаха голяма радост за страната ни, макар равносметката за България след края на игрите да я нарежда на 65 място в класацията по медали.

В студиото на „Спорно за спорта“ Силвия Митева, доскоро една от златните момичета, коментира успеха на ансамбъла по художествена гимнастика.

„От самото начало, когато видях първите два-три отбора, бях сигурна, че ще спечелят медал. Бях изключително щастлива, защото те преживяха много неща, минаха по много труден път, но в карайна сметка завърши с невероятен край, от който всички да са доволни и щастливи и най-вече те самите да се чувстват отблагодарени за труда, който са положили през последните години, и за всички лишения, които са преживели“, сподели Митева.

Трябва ли да съжаляваме, че взехме само бронзов медал, макар да имахме равен брой точки с испанките, класирани втори – вижте отговора на този и много други въпроси във видеото:

Вижте също

Реал Мадрид като Левски – пазарува от украински тим. Пянич и Барселона се разбраха за договор. На „Камп Ноу“ се гневят на „продуцента“ Пике

Испанският гранд Реал Мадрид е на път на привлече младата надежда на украинския Зоря Луганск …