понеделник , 18 юни 2018
Начало / Предавания / еМисия България / Ще вземе ли Леонардо ди Каприо „Оскар“?
Леонардо ди Каприо във филма "Завръщането"

Ще вземе ли Леонардо ди Каприо „Оскар“?

Най-обсъжданата тема преди тазгодишната церемония по раздаването на престижните награди „Оскар“ е дали актьорът Леонардо ди Каприо, номиниран за шести път, ще получи статуетка.

Ди Каприо, който е номиниран за ролята си в драмата „Завръщането“, дори стана герой в игра в социалните мрежи. Всеки може да се опита да грабне мечтаната статуетка, състезавайки се от името на актьора.

„Със сигурност сутринта на 29 февруари новината на деня ще бъде – Леонардо ди Каприо взе „Оскар“ или Леонардо ди Каприо не взе „Оскар“, коментира в студиото на еМисия България колегата Драгомира Капитанова.

„Тази година се говори не само за това, че „Оскар“-ите са много „бели“ – няма номинации на цветнокожи, но и за това, че са много мъжки. Големите претенденти за най-добър филм, които се очаква да спечелят, са филмите, в които главните роли са „мъжки“, посочи още тя.

Кои са основните фаворити за спечелване на престижното отличие и докъде стигнаха залозите в САЩ за тазгодишната церемония – вижте във видеото:

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …