петък , 22 юни 2018
Начало / Спорно за спорта / Ще бъде ли Витоша Бистрица новото чудо в Първа лига и ще видим ли в игра премиера Борисов

Ще бъде ли Витоша Бистрица новото чудо в Първа лига и ще видим ли в игра премиера Борисов

Отборът на Витоша Бистрица влезе в елита на родния футбол, след като заслужено се класира за Първа лига. Капитанът на тима Четин Садула даде специално интервю за „Спорно за спорта“, в което коментира успеха на отбора, както и бъдещите цели, които играчите си поставят.

„Честно да ви кажа, още от началото, през подготовката, показахме доста силни игри и вярвахме в себе си, че може да се случи и се видя, че мач след мач, мач след мач, стигнахме до Първа лига“, не скри гордостта си капитанът.

„Не мисля, че капитанската лента тежи много, защото аз съм го казвал и на момчетата – тук всеки заслужава тази лента. Така че не тежи“, допълва Садула.

„Минахме през много тежки моменти. Имахме си своите спадове, но с много работа, с много усилия, виждате и ръководството прави (както се казва) чудеса. Отборът израсна наистина много“, споделя футболистът.

„Като всеки един новак, нормално е в началото целта ни да е да сме някъде по средата, за да не ни е страх дали ще изпаднем, няма ли да изпаднем. Всеки новак се бори за това, да се утвърди в лигата. Така че, мисля, че това ще са ни целите, но реално никой не е влизал и не е казвал: „Вие трябва да сте на това место или на онова място“. Ние се стремим просто да играем добър футбол, пък какво ще стане, ще си покаже“, коментира целите на отбора капитанът.

Той коментира и факта, че „Бистришките тигри“ редовно се свързват с премиера Бойко Борисов и постоянно има шеги, че всъщност те са негов отбор.

„Наистина хората ни свързват с г-н Борисов, но не мисля, че основното е това. Аз откакто съм тук, г-н Борисов е участвал в един мач и от там нататък, вече лека-полека всичко си е зависело от нас. Човекът има доста по-важни ангажименти“, заяви капитанът на Витоша Бистрица.

„При нас е най-важното е колективът,. Мисля, че реално, всички от нас искаме да сме една приятна изненада в Първа лига“, казва на финала Садула.

Вижте целия разговор в следващото видео!

Вижте също

Реал Мадрид като Левски – пазарува от украински тим. Пянич и Барселона се разбраха за договор. На „Камп Ноу“ се гневят на „продуцента“ Пике

Испанският гранд Реал Мадрид е на път на привлече младата надежда на украинския Зоря Луганск …