неделя , 24 юни 2018
Начало / Спорно за спорта / Шефът на ДЮШ на ЦСКА: Спряхме връзкарщината на школата, ще дадем нов шанс на Головодов

Шефът на ДЮШ на ЦСКА: Спряхме връзкарщината на школата, ще дадем нов шанс на Головодов

Мениджърът на ДЮШ на ЦСКА Стефан Яръмов каза, че не е доволен от резултата на последния мач. „Мисля, че някои от тези, които трябваше да дадат тон, в този мач не се раздадоха достатъчно. Не играха това, което могат, а са футболисти, които са се доказали. Не играха с пълни сили в този мач“, заяви Стефан Яръмов.

За ситуацията с Павел Головодов той обясни, че има вътрешно наказание. „С идването на г-н Ганчев в ЦСКА беше въведена и съответната дисциплина. Щом някой футболист не е в състава значи, че или не е във форма, или поради неспазване на режима“, обясни Яръмов.

„Той е много добро момче, но според мен може би все още не осъзнава трагедията на нещата – че точно сега се формира като футболист и тези, които го тупат по рамото и му казват, че е най-добрият и само с участия на 100% в тренировки и участие по мачове на ходом, ние му правим мечешка услуга. Искаме да го запазим и да му покажем правилния път. Това е към много други футболисти. Той е любимецът на феновете и за това стана известен случаят с него“, добави мениджърът.

„Недосписването, храненето и неспазването на личния режим, тези неща си личат на терена. Виждаме, че сега тренира усърдно и се надявам, че в близко време ще се появи в игра. Истината е, че той беше отстранен още преди ходенето на мача на ЦСКА 1948. Това, че е пожелал да отиде на мач на ЦСКА 1948 си е негово решение“, каза още Стефан Яръмов.

Той каза, че отборите са окомплектовани, а връзкарщината в школата вече е прекратена. Парадоксът е, че от 9 мача са записани 9 победи. „Дава им се шанс на децата. Нас не ни интересува това родителят какъв е. Ако видим някое дете, което не заслужава да играе, а играе, вземаме съответните мерки. Но за сега не съм забелязал. Не може да си отбор от връзкари и да имаш някакви успехи“, категоричен е Яръмов.

Чуйте целия разговор със Стефан Яръмов в следващото видео:

Вижте също

На Мондиала: Свалки и секс туризъм в големи дози – бразилец и рускиня демонстрират. ВАР прати треньор на Иран в болница

Въпреки предупрежденията към руските жени да се въздържат от интимни контакти с чужденци по време …