неделя , 21 януари 2018
Начало / Спорно за спорта / Шеф на ЦСКА: Приехме оставката на Христо Янев, ще назначим треньор, отговарящ на амбициите на клуба

Шеф на ЦСКА: Приехме оставката на Христо Янев, ще назначим треньор, отговарящ на амбициите на клуба

Треньорът на ЦСКА Христо Янев подаде оставка след двубоя в Благоевград. „Никога не съм бягал от това да поема отговорност. Никога не съм си поставял моето име над интереса на ЦСКА. Искам ЦСКА да върви напред и да побеждава. Това, че виждам болка в очите на феновете, ме кара да се чувствам неудовлетворен“, посочи Христо Янев като мотив за оставката си.

„Няма вариант Христо Янев да остане да ръководи отбора, оставката му е приета“, коментира за предаването „Спорно за спорта“ Милко Георгиев. На въпрос дали новият треньор може да бъде Виктор Гончаренко, Георгиев отсече: „Никакъв шанс“. Той не отговори категорично дали ще е българин или чужденец, но бе уверен, че се търси треньор, отговарящ на амбициите на ЦСКА.

Вижте мотивите на Христо Янев да напусне поста си и какво каза за предаването „Спорно за спорта“ Милко Георгиев за бъдещия треньор на армейците в следващото видео:

Вижте също

Капитанът на ЦСКА: Готови сме за титла. Искам да играя истински футбол в Европа

Капитанът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски обяви пред клубната медия, че червените са готови да спечелят …