вторник , 25 юли 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Спорно за спорта / Шеф на ЦСКА: Приехме оставката на Христо Янев, ще назначим треньор, отговарящ на амбициите на клуба
SPORT_CSKA_MILKO_GEORGIEV картинка

Шеф на ЦСКА: Приехме оставката на Христо Янев, ще назначим треньор, отговарящ на амбициите на клуба

Треньорът на ЦСКА Христо Янев подаде оставка след двубоя в Благоевград. „Никога не съм бягал от това да поема отговорност. Никога не съм си поставял моето име над интереса на ЦСКА. Искам ЦСКА да върви напред и да побеждава. Това, че виждам болка в очите на феновете, ме кара да се чувствам неудовлетворен“, посочи Христо Янев като мотив за оставката си.

„Няма вариант Христо Янев да остане да ръководи отбора, оставката му е приета“, коментира за предаването „Спорно за спорта“ Милко Георгиев. На въпрос дали новият треньор може да бъде Виктор Гончаренко, Георгиев отсече: „Никакъв шанс“. Той не отговори категорично дали ще е българин или чужденец, но бе уверен, че се търси треньор, отговарящ на амбициите на ЦСКА.

Вижте мотивите на Христо Янев да напусне поста си и какво каза за предаването „Спорно за спорта“ Милко Георгиев за бъдещия треньор на армейците в следващото видео:

Вижте също

SPORT_LUDOGORETS

„Лудогорец“ отлетя за Израел. Дерменджиев: Очаквам труден мач

Днес „орлите“ отлетяха с правителствения Авиоотряд 28. Те публикуваха и благодарствено писмо до Красен Кралев …