понеделник , 23 юли 2018
Начало / Спорно за спорта / Секс скандал с шеф на БФС и кандидат-футболна съдийка

Секс скандал с шеф на БФС и кандидат-футболна съдийка

Шефът на областния съвет на БФС Ангел Стоянов е обвинен, че тормози с мръсни съобщения млада съдийка от Лом. За проблема алармира треньорът на женския отбор на „Атлетико Лом“ – Свободин Колев. Жертвата на сексуалния тормоз е жена му Теодора Тодорова, която е футболен съдия. В сайта Bullnews са публикувани съобщенията на Стоянов към Тодорова.

Пред Кирил Веселински Стоянов отрче, че е тормозил Тодорова, но скандалът е повлиял негативно на семейството му. По думите му тя го е шантажирала. Областният шеф е категоричен, че ще заведе дело.

Според Тодорова, тя е търпяла, за да бъде допусната до съдийски курс и когато е отказала да бъде интимна с него, са започнали заплахите.

Още от Спорно за спорта, вижте ТУК.

Вижте също

Франция на Дидие Дешан с втори шанс за трофей. Сблъсъци между фенове и полиция на Шанс-Елизе

Две години след поражението във финала на домашна сцена на Европейското Франция отново ще играе …

3 коментара

 1. Само да отбележа, че „курвето“ е майка на две деца и инженер по химия.
  Има технически средства да се провери кой на кого и какво е писал.
  Самият факт човек на такава длъжност да отправя подобни предложения към професионално зависима от него жена е скандален.

 2. Димитър Иванов

  BITelevision,

  Такива материали не са на нивото, на което издигнахте вашата журналистика през последните 2 години.

  Оставете пошлостта. Нея има кой да я отразява. И с тях не може да се конкурирате. Ненадминати са.

  Продължете това, което започнахте.

  С уважение,

 3. Хаха… колко пошло. Поредния български секс битовизъм. Дърт коцкар се опитва да се облажи с младо курве. То от своя страна е готово да пие противозачатъчни и да го ебе стига това да му гарантира желания пост. Някъде обаче нещата се объркат и курвето решава да мъсти…. 6 месеца след събитията. Чудно защо ли не оповести случая веднага, а изчака 6 месеца. Вероятно ако беше успяла да осребри секса никога нямаше да сигнализира медиите.
  Един съвет към коцкарите – когато зарибявате курви използвайте снапчат, защото във фейсбук месинджъра всички съобщения се пазят.