неделя , 19 ноември 2017
Начало / Хайд Парк / Седмицата под лупата на Елисавета Белобрадова, Георги Харизанов и Христо Христев

Седмицата под лупата на Елисавета Белобрадова, Георги Харизанов и Христо Христев

Закъсня ли управленската програма на правителството и работи ли на практика то. Кой ще спечели политическото състезание по пистата „антикорупция“ и може ли да има работещи мерки, които реално да я преборят. Какво стои зад „закачките“ Борисов-Нинова и нарочно ли ГЕРБ загубиха президентските избори.

По тези и други актуални теми от изминалата седмица в студиото на „Хайд парк“ разсъждаваха Елисавета Белобрадова и Георги Харизанов, а по скайп в предаването се включи Христо Христев.

Той обобщи, че през тези една-две притеснителни седмици сме станали свидетели на доста скоростни и отклоняващи се от основни положения на правовата държава законодателни мерки. Той призна, че няма никакви очаквания за пробив на който и да е терен в управлението на държавата.

Според Елисавета Белобрадова единственото успокоително нещо, поне на ниво декларативност, в програмата на правителството е, че се затвърждава недвусмислено посоката на страната ни към все по-голяма евроинтеграци.

За Георги Харизанов правителството не е спирало да работи и няма нужда от програма, за да внася законопроекти. Той коментира и снимката, на която е в присъствието на разсъблечения премиер след тенис мач.

Вижте разговора:

Вижте също

Стефан Софиянски: Ревизията на приватизацията е отклоняване на вниманието

„В момента, в който БСП и ГЕРБ се скараха кой е по-корумпиран, се сетиха, че …