сряда , 17 октомври 2018
Начало / Хайд Парк / „Седмицата под лупа“: Туристическо мероприятие ли е европредседателството според рекламния клип, кой ще спечели войната за Пирин и добре ли си свърши работата МВР в разкриването на масовото убийство в Нови Искър

„Седмицата под лупа“: Туристическо мероприятие ли е европредседателството според рекламния клип, кой ще спечели войната за Пирин и добре ли си свърши работата МВР в разкриването на масовото убийство в Нови Искър

Първата седмица от Новата година беше белязана от историческото председателство на Съвета на ЕС от България. Според ПР експертът Любомир Аламанов хората са обнадеждени и стартът е успешен, защото то ще даде много възможности на страната.

„Клипът за европредседателството не е лош, но има един проблем – той е туристически, за масовата публика, а не за еврочиновниците. Ако този клип се подари на Министерство на туризма ще бъде прекрасно и той ще привлече много туристи. Еврочиновниците като целева група имат нужда да видят, че България е пълноправен член на ЕС.“, допълни Аламанов.

„Това председателство е едно рутинно събитие, не трябва да се възхвалява и да се превръща в национална гордост. Ако искаме да използваме това председателство трябва да заложим да дипломацията. Видяхме как Лиляна Павлова рапортува в една зала, че сме готови – това ми заприлича на едни времена, в които изпълнявахме петилетка“, коментира ПР експертът Арман Бабикян.

„Председателството се чака, защото ще даде някаква видимост, ще се покажем пред чужденците, ще покажем шевиците, кукерите“, каза журналист Иво Балев.

Ще се изложим ли пред чужденците по време на европредседателството, кой ще спечели войната за Пирин, разбрахме ли правилно Истанбулската конвенция и частта за „третия пол“, както и добре ли си свърши работата МВР в разкриването на масовото убийство в Нови Искър – вижте във видеото.

Вижте също

Татяна Дончева: Акцията срещу кмета на Септември е продуктово позициониране на новия антикорупционен орган. Гейското лоби в България е достатъчно мощно, за да прокара Истанбулската конвенция

Защо акцията на спецпрокуратурата срещу кмета на Септември Марин Рачев беше толкова грандиозна? На този …