петък , 20 юли 2018
Начало / Предавания / Честно Казано / Коментарът на Люба Кулезич – една история за реанимацията на страха

Коментарът на Люба Кулезич – една история за реанимацията на страха

„Честно казано“ е с ново време и час на излъчване – всяка делнична вечер точно в 20 ч, като част от новата програмна схема на Би Ай Ти.

Първият коментар на водещата Люба Кулезич в рамките на новия формат на предаването, е посветен на една история за реанимация на страха. А врагът е страхът – защото е заразен. Затова силните на деня го използват както химическото оръжие по време на война, казва Кулезич.

„В петък ми се обади проф. д-р Иван Чалъков – едно от светилата в специалност „Уши, нос, гърло“ в България. Професорът ми разказа как вечерта, докато разхождал кучето си край НДК, както обичайно прави, 40-годишен мъж изскочил пред него и забил юмрука си в лицето му.

„Аз, който съм преживявал какво ли не, побеждавал съм смъртта толкова пъти, сега се почувствах като една изнасилена жена. Почувствах се по същия начин, както в началото на 90-те у нас вилнееха биячи и мутри по улиците“, споделил професорът.

„Цялата държава се превръща в лагер – лъжат ни, че ни пазят от мигранти и бежанци, а ние сме мигрантите, ние сме предадените, коментира Кулезич и цитира думите на проф. Чалъков – спирам да се отзовавам на спешни повиквания, както години наред съм го правил, спирам да се появявам в медиите, а какво ще предиерма – тепърва ще разбереш“.

Вижте целия коментар на Люба Кулезич в следващото видео!

 

Вижте също

Коментарът на Люба Кулезич: Доброто съществува – бизнесмен подаде ръка на незрящата двойка Калина и Виктор да сбъднат мечтата си за бебе

Снощи в нашето студио гостуваха двама незрящи влюбени. Калина и Виктор дойдоха с двете си …

4 коментара

  1. !!! БОЛШЕВИШКА ТЕЛЕВИЗИЯ, ПОСТОЯННО МИ ТРИЯТ КОМЕНТАРИТЕ?!?
    „ПРОГРАМНИЯТ ДИРЕКТОР“, много често избирателно налага ЦЕНЗУРА, може би защото НЕ ИСКА И НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПРАВЯ С ИСТИНАТА!!!

  2. мариана от Добрич

    Успех, Люба!

  3. Много се радвам, че ще мога да Ви гледам и слушам по-често. Пожелавам ви интересни и разговорливи събеседници, оригинални и просветляващи съзнанието интервюта! Успех!

  4. Петрова

    Успех на Люба, успех на цялата програмна схема. Бъдете обективни, бъдете себе си! На добър път