петък , 28 юли 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Честно Казано / Седмична диагноза на властта и медиите с „Честно казано“ и Люба Кулезич
LUBA_KOMENTAR

Седмична диагноза на властта и медиите с „Честно казано“ и Люба Кулезич

„Честно казано“ с Люба Кулезич в събота започва с традиционния коментар на водещата по актуалните теми от изминалата седмица. „Да се докопаш от заветния пост зам.-министър на здравеопазването и след 24 часа – шут, е последният хит“, коментира Кулезич по повод назначението на д-р Стоил Апостолов и скандала около него с източването на обществени пари.

„А самият Борисов ще остане в историята с това, че мафиотският модел КОЙ го свали от власт, но после като се върна, той се прегърна с него, както повелява едно старо китайско правило – дръж приятелите си близо, но враговете си – още по-близо“, коментира водещата.

Тя припомни, че преди години, когато Борисов е бил още главен секретар на МВР Кулезич го питала колко пъти е гледал „Кръстникът“, а той отвърнал: „Маджо го е гледал повече от мен“.

„Именно според уроците на „Кръстника“, които белязаха раждането на родната олигархия, Борисов стисна в задушаващата си прегръдка корпулентния КОЙ и в същото време показва на доверчивата публика, че е безпощаден към дребосъците, които посягат към държавната баница без разрешително“, заяви Кулезич.

Тя посочи, че на помощ се притичва кланът Халваджиян. Чуйте целия коментар на Люба Кулезич за услужливото медийно мълчание в следващото видео:

Вижте също

lyubasirakov

Люба Кулезич vs адв. Антон Сираков: За правото на въпроси и правото на отговор

Адвокатът на Маргарита Михнева – Антон Сираков, поискал право на отговор при нас. От нейно …