четвъртък , 22 март 2018
Начало / Жива връзка / САЩ решава проблема с подаръците в последния момент

САЩ решава проблема с подаръците в последния момент

Много често в бързината на ежедневието не ни остава време да купим коледните подаръци, които искаме за своите близки и роднини. Случва се на всеки, за това много хора прибягват, до компромисни варианти, като подаръци в последният момент.

Много от големите магазини вериги са предвидили, че хората нямат време за покупки през декември месец, за това са направили извънредни секции за пазаруване онлайн в последният момент.

Това е една изключително добра стратегия, като се има предвид забързания живот в щатите.

Най-често хората които забравят да купят подаръци за близките си, са тинейджърите и хората до 25 години. Не, че са безотговорни, но на тях най-често им се случва.

Какво се прави в такава ситуация? В Америка една карта за шопинг с предварително внесени пари дава голяма свобода за избор на човека, на когото е дадена.

Също така е изключително лесно да се намери и дори може да се поръча онлайн, опакована с плик и дори картичка. Друг бърз подарък, който може да се купи в последния момент е някакъв вид техника.

Било то телефон, таблет или някоя друга скъпа джаджа, цената на която може да не ви се понрави, но все пак ще спаси положението.

Ако пък нито предплатените карти или техниката ви допада, винаги може да купите билет, за концерт, опера, театър или да направите една резервация в изискан ресторант.

Билетът за концерт обаче, според проучвания в Америка, си остава най-добрият вариант за хора, които са закъснели с подаръка.

Вижте повече в следващото видео:

Вижте също

Живка Петрова: Целта на „Малко българско училище“ е да започне новата учебна година в нова сграда

Директорът на най-голямото българско училище „Малко българско училище“ в Чикагското предградие Ел Гроув – Живка …