петък , 22 юни 2018
Начало / Предавания / Просто Диков / Сашо Дончев: Знам кои хора искат да откраднат бизнеса ми (втора част)

Сашо Дончев: Знам кои хора искат да откраднат бизнеса ми (втора част)

Бойко Борисов може и да не знае причините за заговора, а за мен те са еднозначно опит да се открадне бизнеса на „Овергаз“. Това, което се разигра, е класическа схема, каза директорът на „Овергаз Инк.“ Сашо Дончев в интервю за предаването „Просто Диков“. И още:

Знам кои са хората, които стоят в основата на това. Получавам информация, включително и от официални длъжностни лица в държавата, че опитите продължават, включително се пишат пасквили и до ЕК, за да докажат какви злодеи са „Овергаз“. А аз съм писал до ЕК, защото трябва да се защитават принципи. Не може 25 години да лъжем, че искаме в България хората да успяват заради труда си, а това става само на свободен пазар. Писмото до Комисията е в защита на тоя свободен пазар. Няма друго, което да направи българите по-щастливи, от свободния пазар. Лекарството във всичко е честното състезание с обективно съдийство – той може по-добре!

На въпрос дали Бойко Борисов не е недоволен от карикатурите на Христо Комарницки (Сашо Дончев е издател на в.“Сега“ – б.р.), Дончев отговори: И така да е, никога няма да затворя вестника.

Бизнесменът смята, че в България са нужни повече свобода, конкуренция и децентрализация: Ако на едно място се концентрира твърде много власт, рано или късно до нея ще се докопа гадно копеле.

Втората част на интервюто на Сашо Диков със Сашо Дончев вижте във видео файла.

Вижте също

Надежда всяка оставете: Даниел Кадик – безпощаден разрез на ситуацията в България и правителственото разхищение на държавни пари

Директорът на Фондация „Фридрих Науман“ за Югоизточна Европа  Даниел Кадик отпечата трето издание от поредицата …