сряда , 24 януари 2018
Начало / Код 11-13 / Сашо Диков за новата схема на Би Ай Ти: Никоя телевизия не предлага по 10 часа собствена, оригинална продукция на ден

Сашо Диков за новата схема на Би Ай Ти: Никоя телевизия не предлага по 10 часа собствена, оригинална продукция на ден

Няма такава телевизия. Никоя телевизия не е правила такава трансформация и не е предлагала 10 часа всеки ден собствена, оригинална продукция и толкова красиви и интелигентни жени, събрани накуп, категоричен е програмният директор на Би Ай Ти Сашо Диков.

В първото издание на новия предиобеден блок КОД 11-13 той разказа подробности за огромната промяна в ефира на Би Ай Ти.

Според него е оригинално решение телевизията да предлага различно съдържание и формат в часове, в които по другите телевизии вървят риалити формати, сериали или новини, като даде пример с предаванията на Венета Райкова и Люба Кулезич във вечерните часове.

На въпрос „защо сега“, той обясни, че на Би Ай Ти предстои да завземе нови терени, за да може от есента да е в съвсем нови позиции.

Чуйте подробности:

Вижте също

Нов прочит на спора за Истанбулската конвенция. Проф. Калин Янакиев видя опит за преориентиране на България към Евразия

Богословът и философ проф. Калин Янакиев направи нов прочит на спорната Истанбулска конвенция в студиото …

Един коментар

  1. Грета Минева

    С В.Райкова е внесена обичайната доза простащина, с която са заразени всички тв. При това със стара претоплена манджа. Телевизионерите в името на комерсиалните си цели не могат без лъжицата катран…., с което вече не сте такава тв каквато уж искахте да бъдете. Жалко че проваляне идеята на Т.Терзиева и Р.Василева.