четвъртък , 21 юни 2018
Начало / Предавания / Просто Диков / Сашо Диков и сценаристът Филип Станев: Няма такъв концерт!

Сашо Диков и сценаристът Филип Станев: Няма такъв концерт!

Един многохиляден концерт затвори за 24 часа Орлов мост и предизвика разгорещени дебати в публичното пространство.

Какво се случи на многохилядното шоу на Слави, какво казаха за него самият Станислав Трифонов и сценаристите му и каква беше атмосферата на концерта – можете да видите в репортажа на Сашо Диков тук:

В „Просто Диков“ тази вечер гостува и един от сценаристите от „Шоуто на Слави“ Филип Станев, според когото публиката е била около 100 хил. човека.

По думите му мероприятието е било напълно свободно, без билети, и е било въпрос на гражданска инициатива да бъдеш на него.

Това е митинг-концерт, подчерта Станев, като напомни, че той е свързан и посветен на инициативата за референдум.

Смисълът и задачата беше повече от ясна – гражданите да видят, че думата суверен не е изпразнена от съдържание, че те са силни, добави сценаристът, според когото в общи линии това се е случило.

Той подчерта, че песните са били специално подбрани – с патриотично съдържание и с послания, но не пожела да говори за „чалгата“.

Видях едни нормални и усмихнати хора, повечето от тях млади, ентусиазирани, сподели впечатленията си Станев.

Няма и не е имало такъв концерт, независимо дали на някого му се иска или не, обобщи и впечатленията си водещият, който каза, че е изминал километри с камера и микрофон в съботната вечер. Вижте атмосферата от концерта горе и разговора с Филип Станев преди…

и след репортажа:

Вижте също

Надежда всяка оставете: Даниел Кадик – безпощаден разрез на ситуацията в България и правителственото разхищение на държавни пари

Директорът на Фондация „Фридрих Науман“ за Югоизточна Европа  Даниел Кадик отпечата трето издание от поредицата …

13 коментара

 1. бай Иван

  „Господари на ефира „ви казаха-това е било само един тормоз за софиянци и малоумни фенове на Слави са ги нападали цяла вечер.

 2. В зала Арена Армеец,концерта на Слави беше с билети- залата беше препълнена,имаше правостоящи! На стадиона,концерта също беше с билети,дори валеше дъжд,но стадиона беше препълнен! Хуберт,говориш с ….. краката си! Само ти не си си занесал дебелия задник на тези страхотни концерти!

 3. Стопроцентово съгласен с Дундарова.
  Били сто хиляди на концерта. Може, но колко щяха да бъдат, ако не беше безплатен.
  Освен това, ако беше направен на стадион Локомотив, както се правят концертите, колко души щяха да си занесат за…ниците до там.
  Най-лесно е да го направиш в центъра. На хората им е близо и ще излязат, като на разходка.