петък , 20 юли 2018
Начало / Жива връзка / Сънародниците ни в САЩ обезпокоени от речта на президента Радев

Сънародниците ни в САЩ обезпокоени от речта на президента Радев

Сред голяма част от сънародниците ни в САЩ речта на президента Румен Радев предизвика по-скоро объркване и тревога, отколкото гняв.

Тревога, защото българският президент не даде нито едно конкретно доказателство за външна намеса на последните парламентарни избори, както и тревога от факта, че има реален шанс половин български граждани зад граница да бъдат лишени от право на глас.

Вижте повече за реакциите след речта на държавния глава:

Вижте също

Живка Петрова: Целта на „Малко българско училище“ е да започне новата учебна година в нова сграда

Директорът на най-голямото българско училище „Малко българско училище“ в Чикагското предградие Ел Гроув – Живка …

2 коментара

 1. От близо 3 милиона българи извън България, на последните избори гласуваха около 80 хиляди (!!!), като 30 хиляди от тях само в Турция. Тоест реално „обезпокоените“ българи извън България са само някакви 50 хиляди човека. Ситуацията наистина е тревожна, защото президентът (чиято работа въобще не е това) иска да отнеме най-важното демократично право от гражданите в една демокрация. Но ние „не сме народ, а мърша“!

 2. Дървосекачът

  Излишна Толерантност проявявате към ‘наште’ (‘управляващи’/’елит’), г-це Василева/БиАй …защото :
  а. при Поне 3М , т.е. докъм 40-45% от Нас-Всички които НЕ са у Нас… И !- при Доказаната Систематично Целево шлякана Всеобхватна Воня у Нас на ‘наште’
  – КакАджеба Бихме Се Изправили Без (БЕЗ ) Диаспората-Ни ?!
  б. т.нар. ‘изискване’ за уседналост – едно че Е Диктат (респ. Опит за Отнемане на Базови Права), второ – Идентифицира желанието на ‘наште’ да Си осигурят Откъде да Продължават да Доят Жива пара ….което Има връзка с Очевидното Отрязване на ‘наште’ от Всички Уважавани финансиращи структури за И-нови заеми.
  ….т.е. Отново следва да Сме Тотално Откровени :
  – с Терористи НЕ се преговаря !, ерго
  –> ВЪН !, просто – всички ВЪН !! Двустъпковата !!! ОТ и ЗА Нас-Всички.