петък , 22 юни 2018
Начало / STAR BOX / Само в STAR BOX: Ексклузивно интервю с „Мис Съмър 2017“ , зад кулисите на „Мис Силикон“ и новини около бебето на Деян и Радина

Само в STAR BOX: Ексклузивно интервю с „Мис Съмър 2017“ , зад кулисите на „Мис Силикон“ и новини около бебето на Деян и Радина

STAR BOX тази вечер започва с ексклузивно интервю, което „Мис Съмър 2017“ даде още на летището специално за нас.

Освен освен „Мис Съмър 2017“, нашата камера засне първа и новата носителка на титлата „Мис Силикон“. STAR BOX успя да се промъкне зад кулисите на конкурса буквално минути преди началото и стана свидетел как организаторката Мариана Маринова дава наставления на момичетата и как те се настройват за конкурса. Надпреварата за титлата се провежда за девети път като това е първото издание в София. Конкурсът премина в няколко тура, като най-очакваният от публиката беше топлес дефилето. Надеждите обаче не бяха напълно оправдани, защото само една от девойките захвърли горнището си, а други две показаха единствено пред журналистите за секунди своите прелести.
За първи път журито бе съставено изцяло от жени – плейметките Ася Капчикова и Маги Бадер, носителки на титлата „Мис Силикон“.

Nu Boyana Film Studios се превръща в моден град от 5-ти до 10-ти юни. Световни знаменитости и нашумели дизайнери гостуват на Balkan Fashion Week, който стартира с намигване към миналото в лицето на винтиндж експозиция. Главната роля в начинанието беше възложена на Албена Александрова.

Първата в София музикална детска площадка, построена изцяло с приходите от продажбата на компакт дискове с български детски песни беше открита в парк „Гео Милев” – точно срещу зала Фестивална. Музикалният проект, който стои както зад диска, така и зад изграждането на детската площадка, е дело на Виктория Терзийска, известна като Вики от „Мастило“ и Яна Липованска.

Актьорите Радина Кърджилова и Деян Донков кръстиха сина си в църква. „Христо е християнин“, въкликна актрисата в социалните мрежи. Тя качи и няколко аматьорски снимки от събитието в Инстаграм, на които обаче трудно се вижда лицето на бебето. Момченцето се роди миналия юни. То носи името на дядо си по майчина линия – художника Христо Кърджилов. Сега, малко преди да навърши една годинка, детето беше кръстено от свещеник.

Една млада изпълнителка с джас нотки в гласа ни зарадва с новата си песен. Маги Джанаварова ще ви впечатли не само с мелодичния си глас, но и свиренето си на виолончело в новия си музикален проект!

Кейт Мара разтърси публиката с дантелена кожена рокля на световната премиера на предстоящия й филм. 34-годишната актриса беше в компанията на своя годеник Джейми Бел. Кейт и Джейми, които се запознаха по шреме на уюастието си във Фантастичната четворка от 2015 г. и се сгодиха през януари. На голямата нощ на стадион „Янки“ в понеделник вечерта в Ню Йорк присъстваха и колегите й Рамон Родригес, Еди Фалко, режисьорката Габриела Каувъртуейт и американският военен ветеран Меган Лийви, на чиято съдба е посветен и филмът.

Честит рожден ден на „Сексът и градът“! Днес се навършват 19 години от премиерата на първия епизод на най-успешния сериал, посветен на дамите. Шоуто направи революция в начина, по който обществото възприема секса, града и модата на телевизионните екрани.

Вижте също

Моден двубой: Десислава Радвева vs. Бриджит Макрон

С тържествена церемония и почетна рота на Военноморските сили френският президент и съпругата му бяха посрещнати тази …