петък , 18 август 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Горещи срещи / Само в „Горещи срещи“: Защо топ журналистът Васил Иванов влезе с пистолет в студиото и кой не разрешава да бъде назначен на работа
vaskoivanov

Само в „Горещи срещи“: Защо топ журналистът Васил Иванов влезе с пистолет в студиото и кой не разрешава да бъде назначен на работа

Почти по едно и също време той се записа като безработен в Борсата по труда и получи медиен „Оскар“ за цялостен принос в журналистиката. Заради работата си е носител на редица отличия, сред които награда „За свободата и бъдещето на пресата“, известна още като „Европейският Пулицър”. Година преди него, отново в Германия, с тази награда е отличена руската разследваща журналистка Анна Политковская.

В средата на априлнапусна Нова Телевизия с грандиозен скандал, след като години наред е едно от малкото лица на разследващата журналистика у нас. Обвини началниците си в цензура, а те него в липса на колегиална етика и морал.

Доста хора – държавни служители, депутати, обикновени и не толкова обикновени мутри изстиват, като чуят името му, просто защото са усетили репортерското му жило.

Защо топ журналистът Васил Иванов влезе с пистолет в студиото и кой не разрешава да бъде назначен на работа – вижте в следващото видео!

Вижте също

cvetina

„Горещи срещи“ с Цветина – новата попфолк сензация, която разбива всички стереотипи

Тя е красива, екстравагантна, нестандартна и дръзка. Тя е най-новата сензация в попфолка. Разбива всички …

2 Коментари

  1. Адмирации!

  2. Цветлин

    Водеща в телевизия: „Не можа ли пък един път да вземеш 50-100 хиляди, да си оправиш живота…“ Моля проумейте, че не бива да се говори така, особено в ефир! Не е забавно, не е оригинално, не е остроумно. Пагубно е.