неделя , 16 декември 2018
Начало / Предавания / Горещи срещи / Само в „Горещи срещи“: Защо топ журналистът Васил Иванов влезе с пистолет в студиото и кой не разрешава да бъде назначен на работа

Само в „Горещи срещи“: Защо топ журналистът Васил Иванов влезе с пистолет в студиото и кой не разрешава да бъде назначен на работа

Почти по едно и също време той се записа като безработен в Борсата по труда и получи медиен „Оскар“ за цялостен принос в журналистиката. Заради работата си е носител на редица отличия, сред които награда „За свободата и бъдещето на пресата“, известна още като „Европейският Пулицър”. Година преди него, отново в Германия, с тази награда е отличена руската разследваща журналистка Анна Политковская.

В средата на априлнапусна Нова Телевизия с грандиозен скандал, след като години наред е едно от малкото лица на разследващата журналистика у нас. Обвини началниците си в цензура, а те него в липса на колегиална етика и морал.

Доста хора – държавни служители, депутати, обикновени и не толкова обикновени мутри изстиват, като чуят името му, просто защото са усетили репортерското му жило.

Защо топ журналистът Васил Иванов влезе с пистолет в студиото и кой не разрешава да бъде назначен на работа – вижте в следващото видео!

Вижте също

„Горещи срещи“ с астролога Хули Леонис – за родовия и кармичния анализ и значението на Сатурн в живота ни

Около името и личността на нашия гост витае тайнственост, която той сякаш не желае да …

2 коментара

  1. Адмирации!

  2. Цветлин

    Водеща в телевизия: „Не можа ли пък един път да вземеш 50-100 хиляди, да си оправиш живота…“ Моля проумейте, че не бива да се говори така, особено в ефир! Не е забавно, не е оригинално, не е остроумно. Пагубно е.