неделя , 22 юли 2018
Начало / Предавания / Горещи срещи / Само в „Горещи срещи“! Изненадата на Алфредо Торес, който доведе новата си любов за страстен салса танц

Само в „Горещи срещи“! Изненадата на Алфредо Торес, който доведе новата си любов за страстен салса танц

Той е сред най-известните танцьори, хореографи и преподаватели по латино танци у нас. В жилите му тече не гореща, а направо огнена кръв, смес от баща бейрутец и майка от Ямайка. Зарязва родната си Куба и легендарната трупа „Тропикана”, на която е солист, за да живее и работи у нас като собственик на школа по латино, модерни танци и брейк.

Животът му е безкрайна фиеста – каквото не е поискал, това не е пробвал – смесва шопски танц със салса, пее, снима се като модел, участва в телевизионни формати. Неотдавна се включи в парчето на поп певицата Яна Овчарова – „Мучо горещо”, в което и двамата влизат в нови роли – тя е танцьорка, а той – рапър.

С идването си в България Алфредо се влюбва в Гена, красива българка, с която има 4 деца.

Единствено в „Горещи срещи“ обаче той потвърди информацията, че е баща на още един наследник – от красива танцьорка в балета му. Нещо повече – показа я пред всички, след което двамата изтанцуваха горещо салса изпълнение в студиото!

Вижте всичко това в следващото видео!

Вижте също

„Горещи срещи“ с астролога Хули Леонис – за родовия и кармичния анализ и значението на Сатурн в живота ни

Около името и личността на нашия гост витае тайнственост, която той сякаш не желае да …