четвъртък , 23 март 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Предавания / еМисия България / Рут Колева: Мечтата ни в „Холидей Хироус“ е да стигнем до всички нуждаещи се
RUT_KOLEVA картинка

Рут Колева: Мечтата ни в „Холидей Хироус“ е да стигнем до всички нуждаещи се

Нашата обща мечта в „Холидей Хироус“ е да стигнем до всички нуждаещи се и някой ден кампанията да се разрасне и поне по празниците да помогнем на максимално много хора. Това ще е моят празник.

Това каза певицата Рут Колева, която е едно от лицата на кампанията на „Холидей Хироус“. Организацията подпомага семейства, възрастни хора, самотни майки, носейки в домовете им храни и други нужни им продукти. От 7 март е започнала новата им кампания за Великден.

„Винаги сме търсили не само аз като лице, но и останалите на колкото се може повече хора да подарим малко от времето си, от желанието си с цел да помогнем на друг човек. За това си струват самите празници“, каза още младата певица.

По думите ѝ доброволците и хората, които искат да помагат, се увеличава с всяка година.

„В началото любимият ни тв водещ Роро ми каза – „Тук има една кампания, която не е като другите“, защото честно казано сме се наплашили от кампании, които само използват добрата воля на хората и като се съберат някакви средства не е ясно къде отиват. Тук различното е, че виждаш хората, виждаш директно това, което правиш, и това, което се събира, къде отива“, разказа още Рут Колева.

Тя е категорична, че възможността да се срещнеш директно с хората в нужда, на които помагаш, е уникалното при „Холидей Хироус“.

Вижте също

SILVIYA картинка 4

Весислава Антонова: Хората са уморени от политиците и дебатите са им скучни

В редовната рубрика на Силвия Великова гостува журналистът Весислава Антонова от вестник „Капитал“. Преди това …