понеделник , 23 юли 2018
Начало / Код 11-13 / Румен Петков с разбиващ анализ за политическите скандали: Ям суджук, нямам кръвно. БСП и ГЕРБ пеят на един глас – даже не са дует

Румен Петков с разбиващ анализ за политическите скандали: Ям суджук, нямам кръвно. БСП и ГЕРБ пеят на един глас – даже не са дует

Бившият вътрешен министър Румен Петков гостува в КОД 11-13 с коментар по най-актуалните политически теми през последните дни, както и с аргументи защо партията му АБВ е толкова остра в критиките си към управляващите.

„Това, което виждаме и в Самоков, и в Асеновград и при всички подобни конфликти, определено е с политически привкус. С него политически се спекулира“, категоричен е Петков относно протестите на етническа основа, които бяха подновени в Асеновград.

Според бившият вътрешен министър, настоящият началник на ведомството Валентин Радев има неадекватно, обидно за системата поведение.

„Има откровено политическо напрежение, за съжаление в парламента няма опозиция. БСП и ГЕРБ си пеят на един глас, дори не е дует“, коментира още Петков.

По скандала „Суджук гейт“ той заяви: нямам високо кръвно, ям суджук, дано дълги години практикувам тази дейност.

Защо „зле обръснати патриоти“ се бият в гърдите и защо договорът с Македония не е повод за гордост – вижте целия разговор с Румен Петков в следващото видео!

Вижте също

Финансовият журналист Кузман Илиев: Паниката на „Уолстрийт“ от вчера е симптом за това колко много напрежение има на пазарите

Какво се случва след паниката от вчера заради сриването на „Уолстрийт“? Може ли да се …

Един коментар

  1. Дядо Петко

    Руменчо, Руменчо, забрави конфронтацията. България има нужда от единство, за да премахне кражбите и се изведе напред. Курнелия иска Русия, а изпраща сина си в Америка, иска исе долари а не рубли. Тъй правят всички билши комунисти и настояще социалисти. На Бузлижа трудно можеше да се види млад човек- само старци със спомените си.