събота , 23 юни 2018
Начало / Предавания / Честно Казано / Румен Бояджиев за соловия си албум „Бяло“ и живота извън ФСБ

Румен Бояджиев за соловия си албум „Бяло“ и живота извън ФСБ

Гост в студиото на „Честно казано“ и Люба Кулезич бе Румен Бояджиев. Музикантът разказа защо е решил да направи сам албум и сподели как изглежда животът му извън ФСБ.

„Соловият албум не е бунт срещу собствената биография. Аз не само не се срамувам, но и се гордея с ФСБ“, каза Бояджиев. Той обясни и защо е кръстил соловия си албум „Бяло“.

„Не е лошо човек да бъде сам в някой момент. Защото се обръщаш към себе си. Има два изхода – да видиш и хубавите неща, и лошите, ако бъдеш честен със себе си. Аз направих две неща. Опитах се да махна грозните неща в себе си и след това да извадя това, което е останало“, сподели Бояджиев.

„Нещата трябва да се правят. Аз трябва да правя музика, ти трябва да водиш предаване. Така се движат нещата“, коментира музикантът.

Той каза, че е работил три години по албума си, тъй като изисква много усилия. Бояджиев коментира и за войната с хората на изкуството в България.

„За мен е важно аз да харесвам това, което правя и да мога да го правя все пак. Не е само това да искаш да направиш нещо. Но ти трябва и да можеш да го направиш“, сподели музикантът.

Той разказа и за концерта на ФСБ, който предстои през октомври в зала „Арена армеец“. „40 години са много години. Това е наистина нещо сериозно. Ние до сега не сме правили никога носталгично нещо. Винаги сме се опитвали да бъдем новатори. Сега в случая много ми харесва носталгичното“, сподели Бояджиев.

Чуйте целия разговор с Румен Бояджиев за новия му албум и живота след легендарното ФСБ в следващото видео:

Вижте също

Коментарът на Люба Кулезич: Доброто съществува – бизнесмен подаде ръка на незрящата двойка Калина и Виктор да сбъднат мечтата си за бебе

Снощи в нашето студио гостуваха двама незрящи влюбени. Калина и Виктор дойдоха с двете си …

2 коментара

  1. Благодаря за хубавото предаване Люба! Радвам се, че Румен Бояджиев и Даниела Кузманова са направили нова музика. С удоволствие ще я чуя.

  2. Дървосекачът

    Денят-на-ДълбокатаТъга – започва да Отминава за Всички-Нас ?! …- Дано !
    (Halls …of Valhalla ! … Halls of ValhaaalllaaaA !)