четвъртък , 21 юни 2018
Начало / Предавания / еМисия България / „Розариум“ – история за справедливостта

„Розариум“ – история за справедливостта

Георги Томов – автор на сборниците с разкази „Не беше тук и си отиде”, „Всичките дни”, както и „Докато дишам”, представи най-новия си роман „Розариум“ в студиото на „еМисия България“.

„С писането, човек започва да израства, така че в този смисъл, новата ми книга е надфабулна, разказва за съзряването на един мъж, включвайки и трите му етапа – чисто физиологическо, социалното съзряване, когато той става личност и третият – когато търси своето място във Вселената, на едно друго ниво. Героят на тази книга преминава едновременно през последните два етапа“, разкри писателят.

„Когато човек попадне в процес, когато по някакъв начин страда той или негови близки, задължително се обръща към Бог. В тежки моменти човек се уповава на нещо, което е извън него, тъй като той е безсилен сам по себе си“, разкрива още от сюжета на „Розариум“ Томов.

Какво е значението на религията в развитието на човешкия живот, какво са качествата на героите в „Розариум“ и за колко време може да се роди подобен роман – вижте тези и още подробности от разговора с Георги Томов в следващото видео!

 

 

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …