сряда , 21 ноември 2018
Начало / Новини / БЪЛГАРИЯ / Родители отказват да пускат децата си на училище заради обвинения в блудство директор

Родители отказват да пускат децата си на училище заради обвинения в блудство директор

Родители не искат да пускат децата си на училище в Ново Паничарево. По този начин те протестират срещу домашния арест на директора, обвинен в блудство. Снощи магистратите решиха той да бъде върнат в дома си в селото, където се очаква да остане до началото на съдебното следствие срещу него. Пострадалата Радостина също не излиза от дома си.

Новината за задържания директор на селското училище в Ново Паничарево доведе до разделение в селото. Близки и приятели на семейството на 14-годишната Радостина обявили, че няма да пускат децата си на училище – в знак на съпричастност, а друга група организира подписка в подкрепа на „натопения” според тях директор.

Повече от новините на Би Ай Ти-ТУК

Вижте също

НАТО иска увеличаване на разходите за отбрана. Тръмп обвини Германия, че е „пленник“ на Русия

НАТО ще увеличи разходите си за отбрана. Това съобщи генералният секретар Йенс Столтенберг днес на …

Един коментар

  1. Николай Генадиев

    Е , как може да не дадете и другата гледна точка по проблема ? Говорите ,че селото било разделено и едната половина смята ,че директора е натопен , но Вие давате циганската гледна точка . Не съм расист – напротив имам много приятели цигани и турци . Но мой приятел , селски учител, за малко не пострада и не стигна до съд от подобна постановка , защото им пишеше заслужени двойки . Но колко нерви и тревоги му костваше едната година предварително производство , той си знае . А дали е истина това което казва бащата ? Като професионалист в областта на разследването ще ви кажа , че не е . Много се надявах (с оглед на собственика и шефовете Ви) ,че ще поддържате някакъв новинарски стандарт и етика , но явно и Вие сте като другите телевизии , които отдавна не гледам . И присъствието на Кобилкина във Вашия ефир също го доказва . Сбогом и на Вас , прекалено съм зает за да Ви отделям от времето си .