петък , 22 юни 2018
Начало / Предавания / еМисия България / Режисьорът Здравко Митков за „фалшивите новини“ около Сатиричния театър

Режисьорът Здравко Митков за „фалшивите новини“ около Сатиричния театър

Имахме чудесен празник и чудесна нова постановка, салоните ни са препълнени и представленията ни се търсят, другото е фалшива новина, дирижирана от някого, за когото може и да се досещам.

Това заяви за еМисия България директорът на Сатиричния театър проф. Здравко Митков по повод слуховете за суматоха и хаос около 100-годишнината на театъра и премиерата на спектакъла „Щастливеца“ и твърденията за това в един от вестниците у нас.

Той обърна внимание, че въпросната злонамерена публикация е подписана с псевдоним, тъй като журналист с такова име не работи във вестника, който той определи като жълт.

Според Митков зад всичко това стои човек с посредствени професионални качества, но с голямо наранено его, който храни апетити към шефското място и има лостове за въздействие над подобни медии.

Чуйте целия разговор с него:

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …