сряда , 21 март 2018
Начало / Спорно за спорта / Размисли за ЦСКА със Стойчо Стоилов, Полковника и зрители на „Спорно за спорта“

Размисли за ЦСКА със Стойчо Стоилов, Полковника и зрители на „Спорно за спорта“

Може ли ЦСКА отново да се върне на върха и какво се случва с трансферите на червения клуб – коментираха в „Спорно за спорта“ мениджърът на „армейците“ Стойчо Стоилов, Петьо Костадинов – Полковника и зрители на предаването.

В специално интервю мениджърът на „червените“ бе категоричен, че ръководството на отбора ще направи възможното ЦСКА да бъде гранд в България. По думите му обаче е необходимо време, за да се променят много неща, да се върне дисциплината, а след това и блясъкът на клуба.

Според Стоилов медиите правят разделението при автентичността на ЦСКА, а целта е разделение на публиката на „червените“.

„ЦСКА през годините е минала през всякакви сливания, обединения и винаги е имало сътресения, но винаги оцелява. Мисля, че през тази година всичко ще си дойде на мястото“, посочи Стоилов.

Мениджърът на ЦСКА коментира и трансферите в отбора.

„В селекцията никога не можеш да бъдеш доволен, че е станало така, както ние сме искали, но с оглед привлечените играчи, мисля, че класата в атака ще бъде вдигната.  Привлякохме млади футболисти с качестра и трябва да им осигурим условията да покажат това, на което са способни“, отбеляза Стоилов и добави, че след лагера в Испания атмосферата в клуба се е подобрила и се е създал колектив в отбора.

Гост в студиото на „Спортно за спорта“ пък бе футболният мениджър Петьо Костадинов – Полковника, който е ангажиран с „червената“ идея. Той коментира случващото се във футбола у нас. В разговора се включиха и зрителите на предаването.

Костадинов, който е сред учредителите на ЦСКА 1948, бе категоричен, че липсва законност у нас и оспори автентичността на отбора ЦСКА, който играе в първата ни футболна лига.

„Няма един единствен ЦСКА, когато е преименуван „Литекс“. Няма да бъдем заедно, защото ни разделиха и това е финално. Няма и да се правят театри като от миналата седмица, че някой на някого подал ръка. Ако приемем такава покана означава да легитимираме моментално това престъпление, което беше извършено с ЦСКА и самонастаняването чрез държавните органи на най-високо ниво на клуб от друг град в центъра на София“, каза Костадинов в отговор на въпрос на зрител защо няма обединение на ЦСКА.

Той отрече ЦСКА 1948 да е създаден за противоборство и заради борба за базите.

Вижте всички коментари по темата за ЦСКА в следващото видео:

Вижте също

Джокович: Превъзмогнах болката, мисля само за играта. Променят правилата в тениса заради Серина Уилямс?

Новак Джокович ще излезе на кортовете в Маями с различна нагласа. Бившият номер 1 призна, …

4 коментара

  1. Валентин Господинов

    Фатмакът наричаш себе си „Полковник“ наистина е като психо. Гледаше опулен водещия, започна да го бърка с Диков. И като се замисля, този бивш известен сред феновете радетел за всичко армейско, тотално е обърнал резбата – духовната! И всичко това за един скапан комисион, за който между другото Лупи го изпързаля, но той си вмени , че това е задължение на Г. Ганчев! И започна неистовата омраза! Омраза превърнала го за отрицателно време във един от най върлите противници и неприятни за армейските фенове същество. Нямал да подава ръка! Че кой те иска обратно, бе полковнико измислен. ЦСКА е бил, е и ще бъде във вековете, докато има истински , хиляди и милиони фенове, които пеят и живеят за отбора, пътувайки стотици километри за да гледат любимия си отбор! Като в Каварна! А ти си една прашинка, която времето ще отвее и ще остане неприятния спомен за един мним полковник, който всячески се е опитвал да пречи на ЦСКА, съюзявайки се с враговете му. Защо ли започвам да си мисля за поп Кръстьо в тоя случай???? Само ЦСКА!!!!

  2. Г-н Костадинов преди време наричахте Ал.Томов професор,след това когато ви извъртя номера с комисиона за Чочев стана лупи.Затова моля ви спрете с двойния стандарт.Всички фенове подкрепяме Г.Ганчев.Боклуци,Томовци,черепи и всякакви такива да отиват в боклука на историята.

  3. Цялата миризлива пасмина,Фатмаци,Дучета и всякакви жалки типове вегетирали на гърба на ЦСКА да забравят за Армията ,че там те и ДОМУС АГА НЕ СА ЖЕЛАНИ!!!

  4. ФАТМАК, НЕ СЕ ПРАВИ НА НИ ЛУК ЯЛ НИ ЛУК МИРИСАЛ ! ЗНАЕМЕ, ЧЕ СИ СЕ СРЕЩАЛ С ДОМУЗ АГА И СИ МУ ЦЕЛУВАЛ РЪКА ГНИДО БЕЗПОДОБНА !!! НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СТЪПИТЕ НА АРМИЯТА ПРЕДАТЕЛИ ГНУСНИ ! САМО ЦСКА И ГРИША ГАНЧЕВ !