понеделник , 25 юни 2018
Начало / Спорно за спорта / Разделени или обединени са феновете на “Левски” – говори Степан Хиндлиян

Разделени или обединени са феновете на “Левски” – говори Степан Хиндлиян

Председателят на националния клуб на привържениците на „Левски“ Степан Хиндлиян каза, че обединение звучи претенциозно след срещата в неделя. „Всеки да си направи сам извода какво смята да прави от тук нататък. Обединения правихме миналата година. Оказа се, че обединения в български условия и манталитет е нещо, което е много крехко, нетрайно и чупливо“, заяви Хилдлиян. По думите му, всеки, който обича този клуб би трябвало да намери в себе си повече аргументи да бъде на стадиона и по-малко да си стои вкъщи и да се оплаква.

„Оплакват се от абсолютно всичко. Говорейки по принцип за начина ни на мислене като общество, левскарската общност е отражение на обществото. Винаги има недоволни от нещо“, посочи председателят на националния клуб на привържениците на „Левски“. Той посочи, че е имало възражения за това, че националният клуб на привържениците на „Левски“ се финансира, но това финансиране е много прозрачно и ясно. Той припомни и какви са начините за финансиране на клуба.

„Хората, които ме познават, бих казал най-откровено, че не можем да говорим за зависимост в никакъв случай. Това е нещо, което е доказано хиляди пъти“, подчерта Хиндлиян. Той изтъкна, че на срещата е трябвало да се изяснят отношения и да начертае път за напред. „С голяма горчивина трябва да кажа, че ние се занимавахме с пъпа си и с някакви детински претенции.

Според мен, за по-голямата част от хората, които бяха в залата, стана ясно чии аргументи надделяха. Аз мисля, че надделяха нашите аргументи и съжалявам, че трябва, в условията, в които се намира клуба ни, да си говорим за наши и ваши аргументи“, призна Хиндлиян.

Той посочи, че многократно е призовавал хората да мислят с главите си и да мислят за клуба, а не са собственото си его. „В публиката на „Левски“, както и в Управителния съвет има адски много его и по-малко „Левски“. Много от младите момчета за съжаление не са виждали голям клуб и силни мачове и ходят на стадиона заради забавлението на сектор Б, а не заради играта“, добави Степан Хиндлиян.

Зрители се включиха на живо в ефира на „Спорно за спорта“. Иво Недков – председателят на фенклуба на „Левски“ в Бяла каза, че подкрепя Хиндлиян и го попита има ли възможност този сезон да се изгради един боеспособен тим и в близките години да влезе в шампионската лига.

„Много пъти съм казвал, че не искам да отговарям на въпроси, свързани със спортно-техническата част, защото нямам претенцията да разбирам. Откакто не сме в Управителния съвет, информацията към нас е малко по-ограничена“, отговори председателят на националния клуб на привържениците на „Левски“. Друг зрител поиска анализ на поведението на Христо Йовов при едно от гостуванията му в телевизия и думите му за двубоя между „Лудогорец“ и ПСЖ.

Хиндлиян каза и че на този етап не е обнадежден от идването на Спас Русев и добави, че се надява „Левски“ да тръгне в по-добра посока, но не е убеден, че това ще стане.

Фен на ЦСКА се включи на живо в ефира и също изказа мнението си по темата. „Факт е, че двата най-големи клуба в България по стечение на обстоятелствата са направили така, че с част от най-емблематичните си хора не са се отнесли много коректно“, каза Хиндлиян.

Чуйте целия разговор с председателя на националния клуб на привържениците на „Левски“ Степан Хиндлиян в следващото видео:

Вижте също

На Мондиала: Свалки и секс туризъм в големи дози – бразилец и рускиня демонстрират. ВАР прати треньор на Иран в болница

Въпреки предупрежденията към руските жени да се въздържат от интимни контакти с чужденци по време …