петък , 19 януари 2018
Начало / Предавания / еМисия България / Ралица Василева следи отблизо конференцията на Републиканската партия в Кливланд

Ралица Василева следи отблизо конференцията на Републиканската партия в Кливланд

Очаква се Републиканската партия официално да избере за свой кандидат за президент Доналд Тръмп. На мястото е Ралица Василева, която следи отблизо кулминацията на кампанията.

В спортната зала текат последните приготовления за конференцията. Положението вътре е спокойно, но се очаква след часове да има и партийни раздори. Напрежението отвън обаче е още по-високо. Цялата зала е барикадирана с огради, а полицията е изключително притеснена, че може да има насилие. В този щат е позволено да се носи открито оръжие, а пред залата се събират както привърженици на Доналд Тръмп, така и негови противници. Някои от демонстрантите вече са заявили, че ще носят оръжието си. Много са стриктни мерките за сигурност особено след убийствата на полицаи и чернокожи мъже през последния месец и напрежението е изключително високо. Четири дни Ралица Василева ще следи отблизо процеса и ще предава на живо.

Очаква се на конференцията да говори и съпругата на Доналд Тръмп – Мелания. Тя е модел и ще разкаже как е тръгнала от Словения, как е пристигнала в САЩ и как си е извоювала легален статут. В този смисъл имиграционната политика ще бъде сред фокусите тази вечер, разказва Ралица Василева. В същото време много българи са притеснени от миграционната политика на Тръмп. В четвъртък, когато се очаква да бъде кулминацията, той ще изнесе реч и ще разберем повече за неговите политики.

Изненади със сигурност ще има, защото Доналд Тръмп е обещал и шоу. За повече подробности вижте следващия репортаж и следете на живо Ралица Василева от Кливланд само по Би Ай Ти.

Вижте също

Трилогията от детски книги на Радостина Николова превзема Китай

Трилогията от детски книги на Радостина Николова излиза на китайски език. Това е първият голям …