вторник , 28 март 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Предавания / Просто Диков / Ралица Василева със специално интервю и филм за Христо Стоичков
DIKOV_RALICA картинка 3

Ралица Василева със специално интервю и филм за Христо Стоичков

Ралица Всилева направи специално интервю с бившия футболист Христо Стоичков. За подробностите около него тя разговаря със Сашо Диков.

„Ралица е абсолютно резистентна към дрогата, наречена „футбол“, и има предимството да погледне на Стоичков далеч от спорта. Тя прекара цял ден с него и семейството му, като накара и съпругата му Мариана да говори пред камерата на Би Ай Ти“, разказа Диков.

„Търсех тайната на успеха. Христо Стоичков е най-известният българин в света, чрез неговото име страната ни придоби положителен образ. Когато кажех в Америка: „Аз съм от България“, ако бяха чували за нея, хората бяха чували неговото име и го свързваха със страната ни“, сподели Ралица Василева.

„Той е своенравен, има своите противоречиви страни, но е създал положителен имидж за България по света. Исках да рабера как е стигнал този връх във футбола и как е слязъл достойно от него, да запазят семейството си и да намерят втора кариера – много малко успяват. Тази история би могла да помогне на всеки един от нас“, каза още тя за интервюто си със Стоичков и семейството му.

„Разговарях с много хора, негови съотборници, включително Диего Гутиерес. Той каза, че Стоичков дава 100% от себе си“, посочи журналистката.

„Ще ви разкажа много неща във филма – как и с какви качества е повлиял на всички в отбора им, как е вдигнал духа им, как отива в Барселона, как идват в Америка и как намират начин да се запазят като семейство“, каза още Ралица Василева.

Очаквайте филма за Христо Стоичков в ефира на Би Ай Ти!

Вижте също

DIKOV_PEINCHEV картинка

Да си номер едно в света – Ивайло Пенчев за цената на успеха

Съоснователят и мажоритарен собственик на „Уолтопия“ Ивайло Пенчев обвини наскоро в отворено писмо шефовете на …