вторник , 25 юли 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Предавания / еМисия България / Ралица Василева от Филаделфия: Партиен раздор сред демократите преди началото на конференцията
RALICA_VASILEVA картинка 3

Ралица Василева от Филаделфия: Партиен раздор сред демократите преди началото на конференцията

Партиен раздор сред демократите още преди да е започнала конференцията.

С тези думи Ралица Василева описа атмосферата часове преди конференцията на Демократическата партия във Филаделфия.

„Всички говорят само за скандала с имейли, които изобличават и показват, че Демократическата партия е толерирала Хилъри Клинтън по време на първичните избори. Това само подклажда съмненията, които подръжниците на Бърни Сандърс, опонента на Хилъри, имаха – че системата работи срещу него“, подчерта журналистката.

„Освен изтеклите имейли, има подозрения и обвинения от директора на кампанията на Хилъри Клинтън, че зад тях стоят руски хакери, които искали да попречат на Клинтън и помогнат на Доналд Тръмп. От кампанията на Тръмп напълно го отрекоха. А самият Бърни Сандърс казва, че изтеклите имейли показват, че демократи на много високи позиции са се опитали да му попречат“, допълни Ралица Василева.

Тя каза, че има още лоши новини за Хилъри Клинтън, тъй като според данни от последното проучване на Си Ен Ен Доналд Тръмп има 3% преднина пред нея.

„Очаквахме повече обединение при демократите на тази конференция, но в момента скандалът е много сериозен. Не се знае какво точно ще се случва в следващите дни“, добави Василева.

Тя каза още, че тази вечер все пак по програма се очаква речта на първата дама Мишел Обама и тази на Бърни Сандърс.

Вижте също

medici

10 години от освобождаването на българските медици в Либия

През 2007 година благодарение на дипломатически совалки и усилията на бившата френска първа дама Сесилия …