сряда , 21 март 2018
Начало / Спорно за спорта / Ръководството на „Левски“ с нови обещания към „сините“ фенове – сега обявиха 3-годишен план за развитие на клуба

Ръководството на „Левски“ с нови обещания към „сините“ фенове – сега обявиха 3-годишен план за развитие на клуба

Флорина Иванова обобщи какво се случва в лагера на „Левски“. „Сините“ имаха любопитна инициатива, задават се въпроси през социалните мрежи, обещава се и нов 3-годишен план за развитие на клуба. Над 28 000 души се включиха в тази дискусия, а въпросите бяха над 1300. Феновете се интересуваха от целите, селекцията и спортно-техническата част.

Наред с всички общи приказки и нови обещания, ръководството обяви изграден 3-годишен план за развитие с конкретни стъпки за това как да се стигне до резултати. Първата е изграждане на един силен отбор с наличните футболисти. Има цели нови 6 попълнения в отбора.

„Сините“ си поставят за цел и да се изгради мост между юношеската школа и първия отбор, както и подобряване на начина на управление. Сред тези мерки е и да се установи причината защо от 10 години „Левски“ е на загуба и какво може да се направи, за да излезе клуба на печалба.

Идва ли голям спонсор в синия клуб, какъв ще бъде бюджетът, обяснява Красимир Иванов – изпълнителният директор на „Левски“.

Вижте какво каза той в следващото видео:

Вижте също

Банкер е новият президент на Серия А. Контузеният Неймар се подвизава в нощни заведения. Роналдо: Аз съм най-добрият

Италианската Серия А има нов президент. Гаетано Мичике беше избран с пълно мнозинство от всички …