вторник , 17 юли 2018
Начало / Предавания / еМисия България / Радан Кънев за острото изказване на Румен Радев

Радан Кънев за острото изказване на Румен Радев

След като днес президентът Румен Радев заяви пред журналисти, че бившият министър Николай Ненчев е „приземил авиацията“, в студиото на еМисия България се включи Радан Кънев – адвокат на Николай Ненчев. Той коментира острия тон на президента и какво предстои по делото срещу бившия министър на отбраната.

„Трябва да се прави разграничение между политически оценки и факти по едно наказателно дело. Има разлика между говорене пред камери и свидетелски показания. Не знам какво е казал пред журналистите президентът, но в показанията си категорично отхвърли възможността за допуснати грешки в работата на г-н Ненчев. Има да се изслушат още свидетелски показания, както и да се направи една много сложна експертиза“, каза Кънев.

Репортерът на Би Ай Ти Димитър Иванов разказа за още един скандал от деня – изказването на вицепремиерът Валери Симеонов за приватизацията Български черноморски флот. Той обвинява братя Домусчиеви за лошото състояние на компанията.

Подробности по темата, вижте във видеото.

 

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …