сряда , 21 март 2018
Начало / Предавания / еМисия България / Пулсиращите ноти на Тома Спространов

Пулсиращите ноти на Тома Спространов

Музиката дава фантазия. Цял живот живея в света на музиката и мога ви кажа, че хората са готови чрез хубавата музика да се отпуснат, да се отделят от ежедневието и  да забравят болките.

Така дългогодишният радиоводещ Тома Спространов описа отношението си към музиката.

Водещ е на предаването „Пулсиращи ноти“, което звучи в ефира на „Хоризонт“ от 4 януари 1979 г. Замислено като предаване за танцова музика, постепенно „Пулсиращи ноти“ започва да разширява своя диапазон и включва блус, кънтри, рок и всички нови модни течения. Предаването представя новото и нечутото от българската сцена, премиери на албуми, както и премиери на чуждестранна музика.

„Аз продължавам да раздавам фантазия и музика на приятели из цялата стана. Хората се радват и аз успявам да ги откъсна от ежедневието“, каза още Спространов.

Повече за необятния свят на музиката и място си в него разказва радиоводещият. Гледайте разговора с него във видеото:

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …

Един коментар

  1. Още ли, по дяволите, чакаме от комунистическия доносник Тома Спространов, да ни представя популярната музика от свободния свят?!!!? Заради такива бездарни мекотели, които продължават да не пускат кокала дори и на преломна възраст, всички млади, талантливи и можещи българи са в чужбина.