петък , 24 март 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Предавания / еМисия България / Пулсиращите ноти на Тома Спространов
TOMA_SPROSTRANOV картинка 1

Пулсиращите ноти на Тома Спространов

Музиката дава фантазия. Цял живот живея в света на музиката и мога ви кажа, че хората са готови чрез хубавата музика да се отпуснат, да се отделят от ежедневието и  да забравят болките.

Така дългогодишният радиоводещ Тома Спространов описа отношението си към музиката.

Водещ е на предаването „Пулсиращи ноти“, което звучи в ефира на „Хоризонт“ от 4 януари 1979 г. Замислено като предаване за танцова музика, постепенно „Пулсиращи ноти“ започва да разширява своя диапазон и включва блус, кънтри, рок и всички нови модни течения. Предаването представя новото и нечутото от българската сцена, премиери на албуми, както и премиери на чуждестранна музика.

„Аз продължавам да раздавам фантазия и музика на приятели из цялата стана. Хората се радват и аз успявам да ги откъсна от ежедневието“, каза още Спространов.

Повече за необятния свят на музиката и място си в него разказва радиоводещият. Гледайте разговора с него във видеото:

Вижте също

EMISIQ_GREEK картинка

Аргирис Пападимитропулос: Хубавият филм е този, който всички могат да гледат и разберат

Продължаваме да ви срещаме с интересни режисьори, които гостуваха на „София Филм Фест“. Днес това …

Един коментар

  1. Още ли, по дяволите, чакаме от комунистическия доносник Тома Спространов, да ни представя популярната музика от свободния свят?!!!? Заради такива бездарни мекотели, които продължават да не пускат кокала дори и на преломна възраст, всички млади, талантливи и можещи българи са в чужбина.