четвъртък , 19 юли 2018
Начало / Предавания / Честно Казано / Психоаналитикът д-р Огнян Димов: Какво ни казват сънищата

Психоаналитикът д-р Огнян Димов: Какво ни казват сънищата

С психоаналитика д-р Огнян Димов разговаряме в „Честно казано“ за посланията, които ни изпраща нашето подсъзнание, и как да се отнасяме към тях, особено ако са заключени в сънищата ни? Как един психоаналитик разгадава образите и кодовете в тях така, че да опознаем по-добре себе си и своите комплекси и тревожности и да се справим с дисхармониите си?

Във „Фейсбук“ страницата на „Честно казано”, както и на имейл адрес – chestnokazano@bitelevision.com, можете да задавате въпроси, които ви тревожат и търсите мнението на психоаналитик. Два пъти месечно д-р Огнян Димов ще отговаря, разбира се, при спазването на анонимност и дискретност на питащите. 

Сънищата са знак за миналато, някаква илизия или мечта, и сънищата са понякога и предсказание. Но не можем да ги тълкуваме универсално, защото е важно кой сънува, категоричен е д-р Димов.

„Сънищата са пътят към подсъзнанието. Това е паметта във всеки човек – това, което ние сме, но не си позволяваме да бъдем“, допълни още той.

Какво ни казват сънищата – чуйте мнението на специалиста в следващото видео:

Вижте също

Коментарът на Люба Кулезич: Доброто съществува – бизнесмен подаде ръка на незрящата двойка Калина и Виктор да сбъднат мечтата си за бебе

Снощи в нашето студио гостуваха двама незрящи влюбени. Калина и Виктор дойдоха с двете си …