вторник , 19 юни 2018
Начало / Предавания / еМисия България / „Психо“ на сцената на Сатиричния театър обещава добро настроение

„Психо“ на сцената на Сатиричния театър обещава добро настроение

Тази вечер е премиерата на пиесата „Психо“, затова и сцената на Сатиричния театър ще се превърне в лудница. А екипът обещава добро настроение за зрителите в залата.

„Психо“ е пиеса на Джо Ортън – един от най-известните английски сатирици-драматурзи. Животът му е изпълнен със скандали, сред които и 6 месечна ефективна присъда за откраднати и преправени над 70 книги от местната библиотека. Днес те са сред най-ценните в колекцията на градската библиотека в Ислингтън. А пиесите му се радват на изключителен успех.

Историята включва множество недоразумения, преобличания, смяна на самоличности. Все неща, които на пръв поглед са съвсем нормални за една лудница. В основата на всичко е доктор Прентис, който си търси секретарка. Актрисата Албена Павлова влиза в ролята на съпругата на сладострастния доктор.

В пиесата учатват още Мартин Каров, Пламен Великов, Явор Борисов и младата Рада Кайрякова

Следващите представления са на 26 февруари, 11 и 23 март.

 

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …