събота , 19 август 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Горещи срещи / Провокативната Катрин Вачева – за света на модата, красотата, парите и белезите от бруталния побой
katrin

Провокативната Катрин Вачева – за света на модата, красотата, парите и белезите от бруталния побой

Тя е професионален модел, реалити звезда, дизайнер, певица и често може да бъде видяна да е в журито на конкурси като „Мис Силикон“ например. Самата тя е носител на тази титла и казва, че е горда с това си постижение, както и с доста смислени неща, с които се занимава – като благотворителност.

Всички обаче научиха коя е през 2010 г, когато на първите страници на вестниците и в най-рейтинговите предавания по телевизиите се появи тя с обезобразено лице и разказа за побоя от бившето й гадже и тогавашен футболист на ЦСКА Орлин Орлинов.

„Това не се забравя, но аз продължих напред“, казва днес Катрин Вачева. Вижте горещата среща с провокативната красавица в следващото видео!

Вижте също

rudolf

„Горещи срещи“ със Светослава Рудолф: За изнесените в куфар милиони на Ванга и била ли е измамена Людмила Живкова

Тя е готова на всичко, за да разкрие истината и е един от най-известните разследващи …

Един коментар

  1. наблюдател

    Вонящият хемороид на България Венета Райкова която трябва да бъде разследвана за редица престъпления в качеството си на престъпен медиен измамнически навлек и хрантуляк на криминалната НОВА брод кастинг груб , е намерила нова хранилка при При Българският оял се политическо, хайдушко олигархичен отпадък Сашо Дончев и неговата помиарна медия BIT