понеделник , 23 юли 2018
Начало / Предавания / Горещи срещи / Провокативната Катрин Вачева – за света на модата, красотата, парите и белезите от бруталния побой

Провокативната Катрин Вачева – за света на модата, красотата, парите и белезите от бруталния побой

Тя е професионален модел, реалити звезда, дизайнер, певица и често може да бъде видяна да е в журито на конкурси като „Мис Силикон“ например. Самата тя е носител на тази титла и казва, че е горда с това си постижение, както и с доста смислени неща, с които се занимава – като благотворителност.

Всички обаче научиха коя е през 2010 г, когато на първите страници на вестниците и в най-рейтинговите предавания по телевизиите се появи тя с обезобразено лице и разказа за побоя от бившето й гадже и тогавашен футболист на ЦСКА Орлин Орлинов.

„Това не се забравя, но аз продължих напред“, казва днес Катрин Вачева. Вижте горещата среща с провокативната красавица в следващото видео!

Вижте също

„Горещи срещи“ с астролога Хули Леонис – за родовия и кармичния анализ и значението на Сатурн в живота ни

Около името и личността на нашия гост витае тайнственост, която той сякаш не желае да …

Един коментар

  1. наблюдател

    Вонящият хемороид на България Венета Райкова която трябва да бъде разследвана за редица престъпления в качеството си на престъпен медиен измамнически навлек и хрантуляк на криминалната НОВА брод кастинг груб , е намерила нова хранилка при При Българският оял се политическо, хайдушко олигархичен отпадък Сашо Дончев и неговата помиарна медия BIT