неделя , 23 април 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Предавания / еМисия България / Провали се търгът за емблемата на ЦСКА, синдикът подаде оставка
EMISIQ_KIRO картинка

Провали се търгът за емблемата на ЦСКА, синдикът подаде оставка

Предвиденият за днес търг за емблемата на ЦСКА не успя да се проведе. Причината бе появилото се напрежение на стадион „Българска Армия“.

„Имаше бунт от страна на феновете на ЦСКА-София срещу един от бизнесмените, участници в търга за активите на ЦСКА – Никола Газдов“ – сподели спортният водещ  на Би Ай Ти Кирил Веселински.

Николай Газдов не бе допуснат до сградата на стадион „Българска армия”. Пред погледа на над 100 униформени полицаи Газдов, който е изпълнителен директор на ЦСКА 1948, и син на финансовия директор на „Лудогорец Теменуга Газдова, бе посрещнат от феновете на „червените” с бурни освирквания и обиди. Газдов се опита да стигне до административната сграда на стадиона, но в крайна сметка не бе допуснат от феновете да влезе в сградата, за да подаде своята документация.

„След като до 14 ч. Газдов не успя да стигне до залата, търгът се обяви за провален. Синдикът Дора Милева също напусна стадиона. Тя подаде оставка и така търгът няма да се проведе преди по-малко от 2 месеца. Привържениците на ЦСКА скандираха против Кирил Домусчиев. Самият Гриша Ганчев „ескортира“ синдика Дора Милева “ – разказва още Кирил Веселински.

„Има големи комплексари във футбола и панаирите винаги трябва да са на „Армията“. Явно този отбор ги тревожи много. Истинските армейци не могат да позволят такова нещо. Защо този отбор бе пратен по ниските дивизии, другите отбори нямат ли дългове?“ – пита от своя страна Гриша Ганчев.

Вижте повече в следващото видео:

Вижте също

gerdzhik

Огнян Герджиков подложен на кръстосан огън от новите депутати

Новите депутати спешно повикаха служебния премиер Огнян Герджиков за обяснения относно неговата кадрова политика. Препитването …