четвъртък , 20 юли 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Предавания / Просто Диков / Проф. Велислав Минеков: Мястото на всички протести е пред Министерския съвет
inekov

Проф. Велислав Минеков: Мястото на всички протести е пред Министерския съвет

Всички протести, на които ставаме свидетели, са укротени протести, ала всички те трябва да имат само едно място – пред Министерския съвет, защото държавата я няма, напълно изпусната е, категоричен е проф. Велислав Минеков, който гостува в „Просто Диков“.

Според него, ако протестите – в Асеновград, на лекарите и другите от близко време, получат правилна политическа насоченост, цялото правителство и опозиция ще бъдат прогонени – и затова те трябва да бъдат обуздани.

Според него липсата на управление е тенденциозно и удобно, а на върха на държавата стои „едно загадъчно лице – Бойко Борисов, чиято цел е да се оглежда във вълшебното огледалце на медиите и да пита „Красив ли съм?“.

Той е едно медийно явление, но закономерно от гледна точка на олигархията, която цени неговото поведение, смята Минеков.

Вижте още от песимистичните диагнози на проф. Минеков, рецептите му за преодоляване на „българските“ синдроми, които не ни позволяват да вървим напред, и коментара му за събитията от последните дни:

Вижте също

DIKOV_NDK

Сблъсък на мнения – има ли чадър над Боршош? Говорят министър Банов, Оли Груева и Павлина Живкова

Журналистът Павлина Живкова от вестник „Труд“ коментира пред Диков какво се случва в НДК и …

Един коментар

  1. Bravo na provesora samata istina kaza choveka onez ot asenov grad da bqxa doschli i kato izcheznaxa parite ot ktb