неделя , 22 юли 2018
Начало / Предавания / Честно Казано / Проф. Людмил Георгиев: В Кърджали има тежка необявена война. Доган отново има историческа роля

Проф. Людмил Георгиев: В Кърджали има тежка необявена война. Доган отново има историческа роля

Ахмед Доган отново изпълнява историческа роля, твърди проф. Людмил Георгиев, бивш член на ръководството на ДПС, считан някога за доста близък до почетния лидер на ДПС.

„В Кърджали има тежка необявена война между ДОСТ – привържениците на Ердоган и Турция, и патриотите от ДПС“, добави той, оправдавайки предупрежденията за заплаха лъм България, които Доган направи в последното си писмо.

Проф. Георгиев е категоричен, че Доган има историческа роля за България и благодарение на него се е запазил етническия мир в началото на прехода.

Той потвърди приятелството си с него, но отказа да обясни причините за скарването им. Всички бяха изгонени, аз сам напуснах, каза той и по повод оттеглянето си от средите на ДПС.

Според проф. Георгиев заплахата от неоосманизма в момента е реална и имаме основания да се страхуваме за съдбата на района около Кърджали, а може би и не само.

Чуйте аргументите му в двете видеа:

и

Вижте също

Коментарът на Люба Кулезич: Доброто съществува – бизнесмен подаде ръка на незрящата двойка Калина и Виктор да сбъднат мечтата си за бебе

Снощи в нашето студио гостуваха двама незрящи влюбени. Калина и Виктор дойдоха с двете си …

5 коментара

 1. Огнен Иванчев

  Уважаема госпожо Кулезич,
  Шапо!
  Браво!
  Намирам поведението Ви достойно чрез яснотата на позицията Ви. Продължавайте да подминавайте критиката, за това, че прекъсвате гостите си. Та Вие сте ги поканили за разговор, а не за лекции. Когато те(гостите ВИ) са ОЧЕВИДНИ, ОЧЕИЗВАДНИ проводници на комунистическо и посткомунистическо(което, в края на краищата е едно и също), руско, турско, американско или каквото и да е друго, но ВИНАГИ СЛУГИНСКО, КОМПЛЕКСАРСКО, ПОДЛО и ЛИШЕНО от ДОСТОЙНСТВО поведение и влияние, то Вие имате право да им задавате неудобните и нетактични, НО демаскиращи въпроси, на които Вие сте неоспорим майстор. Нещо повече – Вие сте длъжна да затавате такива въпроси. Та нали това е смисъла на цялото това „нещо“, наречено „журналистика“ – да разкрива същността, криеща се зад привидността на нещата. Ако тази функция не е изпълнена, то тя, журналистиката губи своя смисъл и легитимността на съществуването си. Вашите уволнения доказват само едно – Вашия неутралитет към истината. Дръжте „цената“ си висока. Толкова висока, че никой да не е в състояние да я заплати……
  Благодаря ВИ……..
  Огнен

 2. Ако обичате да ми изтриете предния коментар.

 3. Тази няма ли да спре да си прекъсва гостите – като е поканила някой, за какво се опитва да говори вместо него? За това ли й плащате?

 4. Да, Атанаска е права. Говорене върху още едно е…

 5. Атанаска Динкова

  Следя всичките предавания.Имам една забележка.Госпожо Кулезич,прекъсвате гостите си,задавате им въпроси и веднага започвате да говорите едновременно с тях.Нищо не се разбира и оставам с усещането,че когато изтече определеното за интервю време, те остават разочаровани от това,че не са казали всичко,което са искали да кажат.Общо взето,в по–голямата част от разговорите,слушаме Вашето мнение.Разгледайте си видеоматериалите. Иначе предаването ми харесва,очаквах го с интерес,ценя Ви като журналист.