неделя , 22 юли 2018
Начало / Код 11-13 / Проф. Лъчезар Филипов: Човечеството не е готово за контакт с извънземните

Проф. Лъчезар Филипов: Човечеството не е готово за контакт с извънземните

Проф. Лъчезар Филипов от Института за космически и слънчево-земни изследвания гостува в студиото на Код 11-13 и коментира има ли контакт с извънземните и очаква ли се действително НАСА скоро да разкрие официално, че човечеството има контакт с извънземните след като анонимните се сдобиха с документи.

„НАСА промени много политиката си по отношение на информация за живот във Вселената. НАСА притежава много информация. На 8 юли се навършват 80 години от Розуел. Дълго време Америка отказа да признае за падането на две чинии, но сега се знае, че това е факт. За Зона 51 също отказваха да дадат информация, но тя е факт“, коментира проф. Филипов.

„НАСА използва тази информация като лакмус, за да види как обществото ще реагира. Ние сме расисти. Не можем да понесем по-мургавите, сакатите и по-изостаналите. Представете си да дойде някой по-умен и с по-добри технологии, как ще реагира обществото“, посочи Филипов.

„Извънземни са обменяли технологии с правителствата, с които са контактували. Ние трябва да узреем, за да можем да разберем какво се случва, но те ни наблюдават. Ако се легализират всички тези контакти, ще стане ясно, че много от технологиите, които използваме, не са наши“, смята Филипов.

Чуйте целия разговор с него в следващото видео:

Вижте също

Финансовият журналист Кузман Илиев: Паниката на „Уолстрийт“ от вчера е симптом за това колко много напрежение има на пазарите

Какво се случва след паниката от вчера заради сриването на „Уолстрийт“? Може ли да се …