събота , 20 януари 2018
Начало / Предавания / еМисия България / Продуцентът Иван Христов пред Би Ай Ти: Най-доброто за „Папараци“ е водеща да бъде Венета Райкова. Николета ще ни дължи неустойка, ако влезе във „Вип Брадър“

Продуцентът Иван Христов пред Би Ай Ти: Най-доброто за „Папараци“ е водеща да бъде Венета Райкова. Николета ще ни дължи неустойка, ако влезе във „Вип Брадър“

Разделяме се с Николета Лозанова. Венета Райкова ще бъде водеща на „Папараци“ от началото на новия сезон на предаването, който стартира на 17 септември – неделя, веднага след „Фермата“. Това заяви ексклузивно в ефира на Би Ай Ти продуцентът от „Междинна станция“ Иван Христов.

„Би Ти Ви и ние от „Междинна станция“ смятаме, че раздялата ни с Николета Лозанова е най-доброто за предаването „Папараци“, категоричен е продуцентът. Той заяви, че решението за напускането на Николета Лозанова е взаимно – взето от нея и от продуцентите.

„Бях изненадан, че Николета Лозанова публикува информацията във Фейсбук профила си, тъй като нашата уговорка беше това да бъде официално оповестено от нас, а не да бъде пускано своеволно, без наше знание и в нарушение на договора ни с нея“, допълни Христов.

Той призна, че е имало момент на тайни разговори с Венета Райкова, но колко време е продължило това, не пожела да разкрие.

Ще плаща ли Николета Лозанова неустойка, ако влезе във „Вип Брадър“ и какви промени ще има в предаването „Папараци“ – вижте в целия разговор с Иван Христов.

Вижте също

Подпалиха колата на екоактивиста Петко Петков в Стара Загора. Кой и защо стои зад това?

Днес стана ясно, че снощи е била подпалена колата на екоактивиста Петко Петков от Стара …