събота , 21 юли 2018
Начало / Предавания / Просто Диков / Премиер и вицепремиер без коментар за скандала между разследващ полицай и Борислав Сарафов

Премиер и вицепремиер без коментар за скандала между разследващ полицай и Борислав Сарафов

Разследващата полицайка от ГДБОП Любомила Ценова даде на съд зам.-главния прокурор Борислав Сарафов за непозволено увреждане и цинична обида.

Сашо Диков потърси коментара за безпрецедентния скандал от премиера Бойко Борисов, от министъра на вътрешните работи Румяна Бъчварова, както и от народните представители.

„Като изключим властващата простащина, виждаме събуждането на интитуционалния конфликт между МВР и прокуратурата”, каза лидерът на ДСБ Радан Кънев.

„Това е показателен случай за напрежението между прокуратурата и службите за сигурност”, категоричен бе и депутатът от ДСБ ген. Атанас Атанасов.

„Не е моя работа да коментирам. Има иск и съдът ще го реши“, коментира вътрешният министър Румяна Бъчварова. Тя допълни, че е правилно, че полицайката е подала граждански иск.

На свой ред, министър-председателят Бойко Борисов каза, в опит да избегне въпрос на Сашо Диков: „Не знам за какво ми говориш“.

„Този премиер, който се има за голям мъжкар, загърби журналистите и не смее дума да обели, евентуално биха се накърнили интересите не толкова на Боби Сарафов, колкото на неговия шеф Цацаров. Абсолютно жалка история от страна на еди премиер“, посочи в коментара си водешият на предаването „Просто Диков“.

Вижте също

Надежда всяка оставете: Даниел Кадик – безпощаден разрез на ситуацията в България и правителственото разхищение на държавни пари

Директорът на Фондация „Фридрих Науман“ за Югоизточна Европа  Даниел Кадик отпечата трето издание от поредицата …