неделя , 23 юли 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Предавания / Просто Диков / Премиер и вицепремиер без коментар за скандала между разследващ полицай и Борислав Сарафов
DIKOV_DARJAVATA картинка 3

Премиер и вицепремиер без коментар за скандала между разследващ полицай и Борислав Сарафов

Разследващата полицайка от ГДБОП Любомила Ценова даде на съд зам.-главния прокурор Борислав Сарафов за непозволено увреждане и цинична обида.

Сашо Диков потърси коментара за безпрецедентния скандал от премиера Бойко Борисов, от министъра на вътрешните работи Румяна Бъчварова, както и от народните представители.

„Като изключим властващата простащина, виждаме събуждането на интитуционалния конфликт между МВР и прокуратурата”, каза лидерът на ДСБ Радан Кънев.

„Това е показателен случай за напрежението между прокуратурата и службите за сигурност”, категоричен бе и депутатът от ДСБ ген. Атанас Атанасов.

„Не е моя работа да коментирам. Има иск и съдът ще го реши“, коментира вътрешният министър Румяна Бъчварова. Тя допълни, че е правилно, че полицайката е подала граждански иск.

На свой ред, министър-председателят Бойко Борисов каза, в опит да избегне въпрос на Сашо Диков: „Не знам за какво ми говориш“.

„Този премиер, който се има за голям мъжкар, загърби журналистите и не смее дума да обели, евентуално биха се накърнили интересите не толкова на Боби Сарафов, колкото на неговия шеф Цацаров. Абсолютно жалка история от страна на еди премиер“, посочи в коментара си водешият на предаването „Просто Диков“.

Вижте също

DIKOV_NDK

Сблъсък на мнения – има ли чадър над Боршош? Говорят министър Банов, Оли Груева и Павлина Живкова

Журналистът Павлина Живкова от вестник „Труд“ коментира пред Диков какво се случва в НДК и …