сряда , 20 юни 2018
Начало / Спорно за спорта / Представяме ви Елиза Панчева – новата надежда на фигурното ни пързаляне

Представяме ви Елиза Панчева – новата надежда на фигурното ни пързаляне

Елиза Панчева е на 13 години от София. Момичето се качва на кънки на 4-годишна възраст, но още тогава проявява характер на леда. Като малка искала сама да тренира, но по-късно осъзнала, че има от кого да се учи и потърсила подкрепа от треньорите.

„Чувствам моите треньори много близки. Те са ни като втори родители. Първото ми международно състезание беше в Будапеща. Там станах трета и това бепе най-неочакваното“, разказва Панчева.

С много труд и упорство тя започва да катери стълбицата на успеха. Постепенно младата фигуристка печели купи и отличия. Зад тях обаче стоят много труд и усилия.

„Много е трудно да пазим еднакви килограми, тежко е справянето и с контузиите“, сподели Панчева. Младата състезателка е сигурна, че всичко си заслужава.

„Предпочитам да тренирам, отколкото да си почивам и да излизам с приятели. Обичам фигурното пързаляне и го предпочитам пред всичко останало“, споделя Панчева.

Вижте младата надежда на българското фигурно пързаляне Елиза Панчева в следващото видео:

Вижте също

Медиите в Бразилия сринаха със земята суперзвездата Неймар. Скандал в Хърватия: Изхвърлиха играча на Милан Никола Калинич

https://youtu.be/2M2EJLbimR4 Повод за разочарование от снощи има и тимът на Бразилия. „Селесао“ завърши сензационно 1:1 …